Gabriela Firea va avea nevoie de o nouă operație. Anunțul făcut de primarul Bucureștiului

29.05.2019, 13:34
Gabriela Firea va avea nevoie de o nouă operație. Anunțul făcut de primarul Bucureștiului

Gabriela Firea a fost prezentă la ședința celor de la PSD, convocată de urgență, după ce liderul partidului, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Acesta s-a prezentat în aproximativ trei ore la Penitenciarul Rahova. Primarul Bucureștiului a anunțat că are probleme de sănătate.

După ce a fost operată de două ori la colon, și a anunțat că va avea nevoie de o nouă intervenție chirurgicală: ”Am probleme de sănătate, nu sunt recuperate. Mă pregătesc de o nouă intervenție chirurgicală”, a spus Gabriela Firea, potrivit wowbiz.ro.

La ultima sa conferință de presă în calitate de președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea a adus în discuție numele Gabrielei Firea pentru candidatura la alegerile prezidențiale: ”Eu cred că PSD foarte curând trebuie să desemneze un potenţial candidat. ALDE îl susţine pe Tăriceanu şi foarte curând trebuie să se decidă care dintre candidaţii PSD şi ALDE au mai multe şanse să scape de Iohannis.

Din partea partidului nu hotărăsc eu. Analiza trebuie făcută între Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu. Eu o să solicit colegilor mei să facem un congres pentru stabilirea candidatului. Le spun tuturor colegilor mei din ţară şi celor care m-au votat: PSD a mai trecut prin astfel de momente şi ulterior a câştigat”, a spus Dragnea.

citește și...