Gabriela Cristea: ”Singură am reușit să mă ridic de jos când au încercat alții să mă doboare”

20.07.2020, 12:53
Gabriela Cristea: ”Singură am reușit să mă ridic de jos când au încercat alții să mă doboare”
Gabriela Cristea: ”Singură am reușit să mă ridic de jos când au încercat alții să mă doboare”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a transmis un mesaj în care explică cum a reușit să treacă peste momentele dificile de care s-a lovit de-a lungul vieții.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris, de care vedeta de televiziune este extrem de mândră. De-a lungul anilor, prezentatoarea TV nu a fost ocolită de probleme, însă a reușit să le depășească. Acxeasta le-0a făcut fanilor săi din mediul online o mărturisire în acest sens. Printre altele, Gabriela Cristea a afirmat că este mai puternică pentru familia sa.

„Singură am reușit să mă ridic “de jos”, atunci când au încercat alții să mă doboare. Singură am reușit să-mi construiesc tot ce am acum. Acum, mai mult decât oricând, am toate motivele să merg înainte și să-mi împlinesc visurile, pentru că o fac pentru familia mea și împreună cu familia mea”, a afirmat Gabriela Cristea, citată de spynews.ro.

„Acum sunt mai puternică decât oricând”, a adăugat vedeta.

Ce spune Gabriela Cristea despre revenirea pe micile ecrane

Prezentatoarea Gabriela Cristea a vorbit despre revenirea în  televiziune, după ce, în ultima vreme, a lipsit de pe micile ecrane. Vedeta a explicat că este în discuții pentru un nou proiect TV.

Gabriela Cristea plănuiește să se întoarcă pe micile ecrane. Aceasta a dezvăluit că este posibil ca din toamnă să prezinte un nou show de divertisment.

„Pot să spun doar că sunt în discuții, nu pot să dau mai multe amănunte, pentru că nu am ceva concret concret. Este vorba tot de o emisiune de divertisment. Oricum mai devreme de septembrie nu mă voi întoarce în televiziune și atunci doar dacă se vor ține toate măsurile de protecție și sunt sigură că așa va fi!!”, a explicat prezentatoarea de televiziune într-un interviu pe care l-a acordat de curând.

 

citește și...