Momentul neplăcut prin care a trecut Gabriela Cristea. ”Am început să am amețeli”

13.05.2020, 10:13
Momentul neplăcut prin care a trecut Gabriela Cristea. ”Am început să am amețeli”
Momentul neplăcut prin care a trecut Gabriela Cristea. ”Am început să am amețeli”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a povestit prin ce moment neplăcut a trecut în momentul în care a ieșit afară din casă și s-a urcat la volanul mașinii.

Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat de curând, când s-a urcat la volanul mașinii pentru a merge la cumpărături la un magazin aflat la doar câteva sute de metri de casă. Gabriela Cristea i-a mărturisit Cristinei Șișcanu, într-un live pe care aceasta din urmă l-a făcut pe pagina sa de socializare, că a avut o stare inexplicabilă și că a amețit.

”Din momentul în care s-a anunțat stare de urgență și până acum vreo săptămână doar Tavi a mers la cumpărături. Am avut și noi tot felul de chestii pe care le-am resimțit, care cel mai ciudat mi s-a părut ieri, când am fost eu la cumpărături. Când m-am urcat în mașină după foarte mult timp să conduc, am început să am amețeli. Am avut o stare de amețeală de nu-mi dădeam seama…”, a afirmat vedeta.

A băut o jumătate de litru de apă pe nerăsuflate

”Poate am fost deshidratată… am băut o jumătate de litru de apă așa, pe nerăsuflate, să fiu sigură că nu sunt deshidratată. Îmi era și frică… noi având un hypermarket foarte mare la o distanță de 300-400 metri. Practic, mă pot duce și pe jos, doar că n-am cum să car de acolo. Mă gândeam: Doamne, o să ajung cu mașina… adică am avut așa, o stare de… Nu m-a ținut prea mult și mi-am revenit. Nu mai sunt atât de ”paranoia”, când s-a anunțat starea de urgență aveam covoraș cu clor la intrare, un întreg circuit…”, a mai  spus Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Ar face orice pentru familia ei

Gabriela Cristea formează o familie foarte frumoasă alături de muzicianul Tavi Clonda și de cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris.

”Îmi iubesc familia mai presus de orice pe lumea asta și sunt în stare să mut munții din loc pentru ai mei. Am avut câteva zile grele săptămâna asta, dar atunci când suntem împreună avem toată puterea lumii în mâinile noastre”, spunea ea.

citește și...