Gabriela Cristea: ”M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire”

11.06.2020, 10:30
Gabriela Cristea: ”M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire”
Gabriela Cristea: ”M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a mărturisit că s-a îngrășat în perioada de izolare la domiciliu, dar acum vedeta se află la dietă pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a vorbit despre ritualul asău de frumusețe, afirmând că și-a făcut timp pentru îngrijire și în aceaste ultime luni în care a stat acasă din cauza pandemiei de coronavirus.

”Da, mai am timp de mine, pentru că am încercat să le organizăm programul fetelor – și asta este sfatul meu, cei mici să aibă programul organizat de către adulți și nu invers, pentru că în acest fel reușești să mai furi și tu niște clipe împreună cu partenerul de viață. Iris se culcă la 20.30, dacă nu o ducem sus, în pat, la această oră deja începe scandalul, iar Victoria, la ora 22.00 doarme deja, ceea ce înseamnă că de la ora 22.00 până pe 1 noaptea, când ne culcăm noi, avem 3 ore în totalitate doar ale noastre și atunci facem lucrurile pe care nu le putem face în timpul zilei. Mă ocup și de ritualul meu de frumusețe, mă ocup și de ritualul lui Tavi de frumusețe, ne ocupăm unul de celălalt și încercăm să păstrăm lucrurile cum ar trebui să fie în orice familie”, a declarat Gabriea Cristea pentru click.ro.

Regim cu 1.200 de calorii

Gabriela Cristea a recunoscut că a luat în greutate îîn această perioadă, dar acum șține o dietă cu 1.200 de calorii pe zi pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

”M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, a explicat vedeta.

Afectată de perioada de criză

PPrezentatoarea TV a mărturisit că  familia sa a fost afectată de perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus.

”Da, am avut o gaură în buget, pentru că și Tavi este cântăreț și nu a putut deloc să meargă la concerte în perioada asta, toate proiectele de televiziune s-au sistat. Chiar înainte de începerea pandemiei discutam pentru un nou proiect și totul s-a stopat, evident, așteptăm să vedem ce se întâmplă, oricum din septembrie sunt sigură că voi face ceva.

Nu pot să spun în acest moment ce, pentru că nu știu încă nimic concret, dar sunt sigură că din septembrie toată lumea își dorește – dacă se poate și mai repede cu atât mai bine – dar ca să fiu realistă, cred că din septembrie voi porni cu un proiect frumos și important în TV”, a m,ai spus ea pentru sursa citată.

citește și...