FOTO / Gabriela Cristea, la piscină. ”De aproape trei ani mă tot întreb…”

05.07.2020, 09:55
FOTO / Gabriela Cristea, la piscină. ”De aproape trei ani mă tot întreb...”
Gabriela Cristea, la piscină. ”De aproape trei ani mă tot întreb...”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a profitat de puținul timp liber pe care îl are la dispoziție pentru a se relaxa la piscină.

Gabriela Cristea a postat pe contul ei de pe o rețea de socializare, două fotografii în care apare la piscină. Vedeta s-a lăsat fotografiată de la bust în sus, etalându-și decolteul amețitor.

Prezentatoarea TV le-a mărtuisit fanio ei din mediul virtual că se bucură că are timp doar pentru ea, pentru a se relaxa.

”De aproape 3 ani mă tot întreb dacă am să reușesc să-mi mai fac timp să stau și eu relaxată, fără să alerg după Victoria sau Iris, fără să mai tragă cineva de mine că are nevoie de ceva (mamele mă înțeleg sigur). Azi am reușit să am un mic răgaz la piscină după ce am bălăcit fețele bine, le-am hrănit și culcat. Timp doar pentru mineeeee!”, a spus Gabriela Cristea.

Ce regim are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii, în care se vede că a slăbit. Vedeta de televiziune se află la regim pentru a ajunge la silueta dorită.

La postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a explicat ce anume mănâncă, dezvăluind că a scos din alimentația sa făina albă.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a explicat Gabriela Cristea.

Este căsătorită și are două fetițe

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. În plan personal, Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu regretatul om de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal.

citește și...