Gabriela Cristea își aniversează fata cea mare. ”Mi-ai adus ce nu mi-au adus toți anii la un loc”

23.09.2020, 13:20
Gabriela Cristea își aniversează fata cea mare. ”Mi-ai adus ce nu mi-au adus toți anii la un loc”
Gabriela Cristea își aniversează fata cea mare. ”Mi-ai adus ce nu mi-au adus toți anii la un loc”

Zi emoționantă în viața vedetei de televiziune Gabriela Cristea. Aceasta și partenerul ei de viață o aniversează pe fiica lor cea mare.

Gabriela Cristea și soțul ei, muzicianul Ravi Clonda, o sărbătoresc pe fetița lor cea mare, Victoria. De ziua de naștere a micuței, Gabriela Cristea a transmis un mesaj extrem de emoționant pe contul său de socializare.

”Ani întregi m-am gândit cum o să fie întâlnirea cu tine, cum o să te strâng în brațe, cum am să te alint… Nimic din ce am visat nu a fost măcar pe aproape de ce mi-a fost dat să trăiesc din clipă când am aflat că ești la mine în pântec.

Habar nu am avut că bucuria, speranța,teamă și toate sentimente mele se pot trăi la o asemenea intensitate. Tu, o fărâmă de om, mi-ai adus ce nu mi-au adus toți anii la un loc.

La mulți ani, prunca mea frumoasă! La mulți ani, prințesa! Da, știu…tu nu ești “plințesa”, tu ești “Vitolia”! ?”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Mesajul transmis de Tavi Clonda de ziua de naștere a fiicei sale

Și Tavi Clonda a făcut o urare în mediul online cu ocazia aniversării Victoriei, fiica lui cea mare.

”Azi,iubita noastră Victoria împlinește 3 anișori, 3 ani în care am făcut și am trecut prin atâtea stări și emoții, împliniri, iubire, credință, încredere, teamă și iarăși de la capăt…

Nu pot decât să-i mulțumesc bunului D-zeu, soției mele, familiei mele și tuturor care au adus un gând bun! Vă doresc să vă găsiți și voi victoria voastră, dacă nu a venit până acum, sigur va veni dacă credeți asta! Victoria, tati te iubește”, a scris cântărețul în mediul online.

 

Muzicianul Tavi Clonda și soția sa, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună două fetițe, Victoria și Iris, de care sunt foarte mândri.

citește și...