Gabriela Cristea, despre revenirea în televiziune. ”E vorba de o emisiune de divertisment”

04.07.2020, 15:42
Gabriela Cristea, despre revenirea în televiziune. ”E vorba de o emisiune de divertisment”
Gabriela Cristea, despre revenirea în televiziune. ”E vorba de o emisiune de divertisment”

Prezentatoarea Gabriela Cristea a vorbit despre revenirea în  televiziune. Vedeta a explicat că este în discuții pentru un nou proiect TV.

Gabriela Cristea plănuiește să se întoarcă pe micile ecrane. Aceasta a dezvăluit, pentru tvmania.ro, că este posibil ca din toamnă să prezinte un nou show de divertisment.

„Pot să spun doar că sunt în discuții, nu pot să dau mai multe amănunte, pentru că nu am ceva concret concret. Este vorba tot de o emisiune de divertisment. Oricum mai devreme de septembrie nu mă voi întoarce în televiziune și atunci doar dacă se vor ține toate măsurile de protecție și sunt sigură că așa va fi!!”, a explicat prezentatoarea de televiziune.


Nu și-a făcut planuri de vacanță

Gabriela Cristea a declarat că ea și familia sa nu și-au făcut planuri de vacanță pentru acest an. Vedeta a explicat că pune mai presus de orice sănătatea ei, a soțului său și a celor două fetițe ale lor, Victoria și Iris.

„Începusem să ne facem ceva planuri de vacanță lejere. Să mergem 2-3 zile la noi la mare, să mergem la Brașov, din păcate însă, criza s-a acutizat pentru noi, pentru că Tavi (n .r. Tavi Clonda, soțul ei) a fost în contact cu Marcel Pavel, din fericire pentru noi un contact negativ, pentru că el s-a testat. Din momentul ăla am căpătat ușoare panici.

Oricum nu ne-am făcut proiecte de vacanță de genul să mergem 10 zile undeva în niciun caz! Ne gândeam să plecăm dimineața la ora 7:00 cu mașina și să ne întoarcem seara la ora 22:00 de la mare, cam la asta s-ar reduce totul, pentru că din păcate trăim niște vremuri ciudate la care trebuie să ne adaptăm în funcție de viața de familie pe care o avem, iar sănătatea fetițelor noastre, dar și sănătatea noastră sunt foarte importante acum”, a mai spus ea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...