Gabriela Cristea, criticată dur de fani. I-au spus verde-n față ce cred

07.02.2020, 10:52
Gabriela Cristea, criticată dur de fani. I-au spus verde-n față ce cred
Gabriela Cristea, critucată dur de fani. I-au spus verde-n față ce cred

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a fost aspru criticată în mediul online, după ce a postat o fotografie în care apare în rochie de seară. Internauții i-au atras atenția că arată total diferit față de cum o văd la televizor.

Gabriela Cristea s-a fotografiat îmbrăcată într-o rochie de seară de culoare aurie, mulată și decoltată.

Internauții au fost extrem de atenți la toate detaliile și i-au atras atenția prezentatoarei de televiziune că în imaginea respectivă nu arată așa cum este de fapt în realitate.


”Da, da, noroc cu Photoshop”, ”Poza cred că este mai veche”, ”Chiar aseară eram pe Antena Stars la sfărșitul emisiunii tale și când te-ai ridicat erai mult mai grasă decât în această poză. Cum este posibil așa ceva?”, ”frumoasă, nimic de zis, dar pe Instagram ești slabă și la TV ești grasă. Cum vine asta, cum?”, ”Mai ai mult până ajungi așa, pui poză de când erai tânără”, sunt câteva dintre mesajele primite de Gabriela Cristea de la internauți.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie 2019, când a adus pe lume o fetiță, Thea Iris Selena. Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fetiță, Victoria.

citește și...