Gabriela Cristea a făcut anunţul! Ce spune vedeta despre a treia sarcină

08.11.2019, 14:24

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda au o căsnicie fericită şi două minunăţii de fetiţe care le bucură fiecare zi. În ultima perioadă s-a zvonit că prezentatoarea tv ar fi din nou însărcinată , cu cel de-al treilea copil, iar vedeta a hotărât să facă declaraţii pe tema acestui subiect.

Prezentatoarea tv a pus capăt speculaţiilor despre a treia sarcină printr-un mesaj publicat pe reţelele de socializare. Cei doi părinți își doresc să se concentreze și pe carieră, deoarece în ultimii ani, aceștia au fost implicaţi doar pe creşterea celor două fetiţe.

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre a treia sarcină

“Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele.

Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm!” , a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

citește și...