Gabriela Cristea a rememorat clipele teribile din căsnicia cu Marcel Toader. „Am strâns din dinţi!”

04.11.2022, 13:50
Gabriela Cristea a rememorat clipele teribile din căsnicia cu Marcel Toader. „Am strâns din dinţi!”
Gabriela Cristea a rememorat clipele teribile din căsnicia cu Marcel Toader. „Am strâns din dinţi!”

Gabriela Cristea a făcut din nou dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut în timp ce era căsătorită cu Marcel Toader, afaceristul mort în 2019. 

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți în perioada 2008 – 2013. Divorțul lor a fost unul cu scandal, iar fostul jucător de rugby, care a decedat în vara lui 2019, i-a adus acuzații grave moderatoarei tv.

Pe de altă parte, prezentatoarea de la Antena 1 a spus că în timpul mariajului nu a fost vorba de abuzuri fizice, ci psihologice, lucru care au afectat-o enorm. Deși au trecut ani de zile de atunci, Gabriela Cristea încă mai are anumite traume din fosta căsnicie.

Gabriela Cristea, noi declarații despre mariajul cu Marcel Toader

„Mi-a trimis Adina (fină mea) niște poze de acum 9 ani cu noi două. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-mă la pozele astea mi-am dat seama că Gabriela din poze a fost cea mai mai șmecheră și puternică versiune a mea. Și nu mă refer la cum arătăm fizic (arătăm fabulos), mă refer la fata cu aparențe fragile și cu un caracter de fier.

Nu știu cum, dar am reușit să mă scutur de toată energia negativă și să nu mă las purtată pe valul văicărelilor. Am strâns din dinți și am construit cărămidă după cărămidă până azi, când și Marele Zid Chinezesc „pălește” în fața construcției mele.

Am avut și noroc să mă iubească Dumnezeu și să-mi scoată în cale oamenii potriviți. Așa că azi vreau doar să-i mulțumesc Gabrielei de acum 9 ani pentru cum a știut să mă scoată la mal”, a scris Gabriela Cristea, pe Instagram.

S-au despărțit cu circ în 2013

Prezentatoarea show-ului „Mireasa: Capriciile Iubirii” a fost căsătorită timp de cinci ani cu afaceristul Marcel Toader, care a decedat în 2019, în urma unui infarct. Despărțirea lor a fost una cu scandal, după cum susținea chiar vedeta de televiziune.
„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar, am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10!

În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugere ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a mărturisea vedeta.

Din 2015, ea s-a recăsătorit cu Tavi Clonda şi au împreună două fetițe.

citește și...