Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme după a doua sarcină! Ce dietă a ţinut prezentatoarea tv

29.10.2019, 17:14

După a doua naştere, Gabriela Cristea a rămas cu multe kilograme în plus. Prezentatoarea tv a decis să slăbească, aşa că a apelat la o dietă care a dat rezultate într-un timp foarte scurt.

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme după a doua sarcină!

Gabriela Cristea face eforturi uriaşe pentru a reveni la formele de altă dată. Proaspăta mămică a mărturisit că după două sarcini este mai greu să slăbeşti, însă cu voinţă reuşeşti.

Gabriela Cristea a început o dietă personalizată, care a scăpat-o până acum de 14 kilograme. Şi nu are de gând să se oprească aici.

‘De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani.

Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească’, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

citește și...