Gabriel Dorobanţu, invitat special la ”Te cunosc de undeva!”

01.04.2021, 13:47
Gabriel Dorobanţu, invitat special la ”Te cunosc de undeva!”
Gabriel Dorobanţu, invitat special la ”Te cunosc de undeva!”

Maratonul transformărilor continuă la ”Te cunosc de undeva”, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii de dragoste.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena show-ului transgformărilor  în cea de-a noua ediţie ”Te cunosc de undeva!”, care va fi deschisă de omul care a transformat o gară mică într-un hit mare – Gabriel Dorobanţu.

Apariţia sa pe scena show-ului transformărilor de la Antena 1 i-a emoţionat pe juraţi: „Dacă ar fi să facem o listă a titlurilor de succes din repertoriul lui Gabi, ne-ar lua o emisiune! Eşti o minune de om!”, i-a mărturisit Aurelian Temişan artistului. „Sunteţi o apariţie rară şi foarte specială, ne-ar plăcea să veniţi mai des pe la noi, poate să şi concuraţi la un moment dat!”, i-a spus şi Andreea Bălan.

Ce personaje vor interpreta concurenții sâmbăta aceasta la ”Te cunosc de undeva”

Ana şi Raluka vor deschide gala dedicată muzicii de dragoste în travesti. Fetele îi vor impersona pe Ali Campbell şi Pato Banton, cu Baby, come back. Va urma apoi o reinterpretare a temei Romeo şi Julieta cu un cuplu italo-britanic, Renee and Renato, adus pe scena emisiunii de către Adriana şi Romică, în timp ce Radu Ştefan Bănică îşi va mai adăuga un travesti savuros în palmares – jurata iUmor şi X Factor, Delia.

De travesti nu va scăpa nici Andrei, care se va transforma în Diana Ross, în vreme ce Liviu se va transforma în Lionel Richie. Iubirea va continua să fie pusă pe tot felul de ritmuri, astfel că după blues, pe scenă va urma o sârbă autentică. Cristina Vasiu îşi va declara dragostea pentru Vasile transformată în Margareta Clipa, iar Pepe, după o lungă serie de travestiuri care i-au cam scăzut punctajul general, îşi va lua revanşa, transformat în James Brown. De o transformare foarte emoţionantă, în Adele, va avea parte Emilia Popescu, în vreme ce Mirela Vaida va închide gala dedicată muzicii de dragoste cu o transformare deloc uşoară – Pink.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului ”Te cunosc de undeva!”. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1.

citește și...