Ce mai face Gabriel Dorobanțu, la aproape 70 de ani. Unde locuiește acum

07.11.2019, 15:51
Ce mai face Gabriel Dorobanțu, la aproape 70 de ani. Unde locuiește acum
Ce mai face Gabriel Dorobanțu, la aproape 70 de ani

Gabriel Dorobanțu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai vechii generații, a ajuns la aproape 70 de ani. Iată mai jos ce mai face solistul și ce planuri de viitor are. 

Gabriel Dorobanțu a dispărut de mai mulți ani din lumina reflectoarelor și duce o viață liniștită. Artistul s-a mutat în Cornu, județul Prahova, unde se ocupă de o livadă de meri și are un stil de viață mai simplu și mai sănătos. 

Ce mai face Gabriel Dorobanțu, la aproape 70 de ani

Cântărețul a vorbit, recent, despre postura de burlac și a mărturisit de ce nu s-a căsătorit niciodată și nici nu are de gând să facă acest pas.

„Nu mă mai cucerește nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porți crucea și așa, pentru că poți să privești și să te amuzi de ceea ce pățesc cei care nu sunt burlaci.

În tinerețe mi se parea senzaţional să te căsătorești și să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap și să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor.

O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt niște copilițe grozave, mai ales când sunt între ele. Când sunt însoțite de partenerii de viață devin mai importante și mai grave. Și nu-mi place!”, a spus Dorobanțu pentru Taifasuri. 

citește și...