Gabriel Cotabiță și Alina sărbătoresc 10 ani de relație. Cum a început povestea de dragoste dintre ei

27.07.2020, 13:41
Gabriel Cotabiță și Alina sărbătoresc 10 ani de relație. Cum a început povestea de dragoste dintre ei
Gabriel Cortabiță și Alina sărbătoresc 10 ani de relație. Cum a început povestea de dragoste dintre ei

Binecunoscutul cântăreț Gabriel Cotabiță și actuala sa parteneră de viață, Alina, sărbătoresc zece ani de relație.

Gabriel Cotabiţă, în vârstă de 64 de ani, şi Alina Gabriela Munteanu, în vârstă de 37 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010 și anul acesta împlinesc zece ani de relație. Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătroit în anul 2016.

Alina a fost cea care i-a fost alături celebrului cântăreț în anul 2015, când acesta a fost în comă în urma unui stop cardio-respirator pe care l-a suferit la sala de sport.

Gabriel Cotabiță este tată de trei fete, rezultate din căsătoria pe care a avut-o cu Ioana Nagy. Acestea sunt Aela și gemenele Milena și Eliza.

Alina povestea într-un interviu pentru okmagazine.ro cum s-au cunoscut.

“Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit…Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert. Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urat „La mulţi ani!“. Mi-a urat şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul „Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător“. Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Şi uite aşa, de la o cafea şi-un film şi altă cafea, şi alt film… au trecut ani de zile”, declara actuala parteneră de viață a lui Gabriel Cotabiță.

Cum a cerut-o Gabriel Cotabiță de nevastă

Gabriel Cotabiță a cerut-o în căsătorie pe Alina după ce a trecut peste momentul de cumpănă din viața lui.

“Ne-am mutat împreună numai după ce m-am întors eu din… întâmplările mele. Dar aveam intenţii serioase şi înainte, doar îi spusesem să nu mă părăsească. Am în­trebat-o, într-o seară, dacă nu vrea să ne că­sătorim, iar ea a zis: „Tu ţi-ai revenit suficient încât să ştii ce spui?“ Şi m-am bucurat că a zis „Da!“”, dezvăluia artistul.

Cum se înțelege cu fiicele soțului

Alina mărturisea că se înțelege foarte bine cu cele trei fete pe care Gabriel Cotabiță le are din primul mariaj.

“Cu Eliza m-am văzut constant pentru că ea locuia cu Gabi când l-am cunoscut eu. Pe Milena am văzut-o ceva mai rar, pentru că a stat în Italia o vreme. Iar cu fiica cea mare ne vedem tot rar, pentru că are doi copii şi stă în Ştefăneşti. Dar facem toate sărbătorile împreună”, spunea ea.

citește și...