Gabi Enache, în conflict cu fosta soție! De ce riscă fotbalistul de la FCSB să fie executat silit

18.12.2020, 13:08
Gabi Enache, în conflict cu fosta soție! De ce riscă fotbalistul de la FCSB să fie executat silit
Gabi Enache, în conflict cu fosta soție! De ce riscă fotbalistul de la FCSB să fie executat silit

În urmă cu trei ani, Gabi Enache a divorțat cu scandal de mama fiicei sale, Mădălina Enache. Problemele în familia fotbalistului de la FCSB au apărut după ce bărbatul și-a părăsit soția și fiica pentru amanta Lena.

În prezent, el are o relație frumoasă cu cea care înainte îi fusese amantă și au împreună un băiețel. Gabi Enache și Lena s-au căsătorit civil la scurt timp după ce bărbatul a divorțat.

Cu toate acestea, Gabi Enache încă nu a încheiat socotelile definitiv cu fosta soție. Acesta riscă să fie executat silit, după ce Mădălina i-a cerut să achite o sumă imensă pentru creșterea micuței lor.

Gabi Enache, dat în judecată de fosta soție

Sportivul a făcut și primele declarații și a explicat de unde a pornit tot conflictul cu fosta parteneră. Recent, instanța a decis că el are de plătit o datorie de 110.000 de lei, reprezentând pensia alimentară neplătită în 2017 și 2018.

În plus, fotbalistul este nevoit să plătească lunar 8% din venitul pe care îl are, până când fetița lui, Anais, va împlini vârsta majoratului. Drept urmare, el ar trebui să scoată cam 1.250 de euro pe lună din salariul de 10.000 de euro pe care îl încasează.

De asemenea, Gabi Enache a ținut să comenteze că mama fiicei sale, Anais, nu vrea decât să capteze atenția cu acest scandal.

Are un mariaj fericit cu Lena

‘Nu știam cât trebuie să plătesc. Este o mascaradă tot ce se întâmplă. Este penibil să mai aud de așa ceva. Este treaba avocatului. O să o rezolve fără niciun fel de problemă. Se vrea, din nou, publicitate și atenție prin scandal. Contează timpul petrecut cu copilul tău.

Important este ca Anais să fie foarte bine, nu mai vrea să plece de foarte multe ori. Se înțelege super bien cu Lena, iar asta este tot ce contează. Sunt motive sa facă rău. Se vor rezolva absolut toate și trecem peste tot.”, a spus Gabi Enache  pentru Antena Stars.

citește și...