Gabi Enache, mai grijuliu cu băiatul din a doua căsnicie decât cu propria fiică – FOTO EXCLUSIV

01.10.2019, 16:10
Gabi Enache, mai grijuliu cu băiatul din a doua căsnicie decât cu propria fiică - FOTO EXCLUSIV
Gabi Enache, mai grijuliu cu băiatul din a doua căsnicie decât cu propria fiică

Gabi Enache, fotbalist la Astra Giurgiu, este mai fericit ca niciodată în brațele actualei lui soții, Lena. Fostul jucător de la FCSB se iubește de mai bine de 3 ani cu Lena, o brunetă sexoasă, care la început i-a fost amantă.

Gabi Enache, mai grijuliu cu băiatul din a doua căsnicie decât cu propria fiică

Gabi Enache s-a despărțit de soția lui, Mădălina Enache, pentru a rămâne cu Lena. În vara lui 2017, cei doi amorezi s-au cununat civil, iar la finalul lunii septembrie, Lena i-a născut cel de-al doilea copil, un băiețel care a fost botezat Edan. Pentru că a dorit să păstreze discreția, bruneta a adus pe lume copilul într-o clinică din Elveția.

Lena și Gabriel Enache formeazã o familie frumoasă, iar acest lucru se poate observa în cele mai recente imagini surprinse de paparazzii.

Cei doi au fost fotografiați alături de micuțul lor de 2 ani în timp ce făceau cumpărături la un supermarket din zona de Nord a Capitalei. Ca un tătic grijuliu ce este, Gabi Enache a coborât din mașină și a intrat în magazin pentru a-i cumpăra băiatului său tot ce își dorea.

Gabi Enache a fost pus la zid că și-a părăsit soția pentru amantă, însă se pare că a uitat complet și de fiica din prima căsnicie.

Fosta soție a lui Gabi Enache își crește singură fetița cu fotbalistul

În vreme ce cu băiatul din a doua căsnicie este extrem de atent și afectuos, cu fiica pe care o are cu prima soție nu prea este văzut în public, iar apropiații susțin că fotbalistul nu prea se interesează de soarta ei. Gabi Enache a fost căsătorit cu Mădălina Enache, cea care i-a dăruit o fetiță superbă, Anais, acum în vârstă de patru anișori.

Copila a rămas în grija mamei sale, care îi face toate poftele. Mădălina Enache a fost surprinsă în timp ce intra la un mall din Capitală, împreună cu fiica sa. Cele două au zăbovit preț de câteva ore la shopping.

citește și...