Fulgy, noi amenințări la adresa tatălui său. Reacția incredibilă a lui Ioniță de la Clejani!

19.07.2021, 10:20
Fulgy, noi amenințări la adresa tatălui său. Reacția incredibilă a lui Ioniță de la Clejani!
Fulgy, noi amenințări la adresa tatălui său. Reacția incredibilă a lui Ioniță de la Clejani!

Fulgy continuă seria declarațiilor șocante la adresa familiei sale, pe rețelele de socializare. Recent, tânărul a postat pe Instagram o serie de mesaje pe care le-a avut cu tatăl lui, Ioniță de la Clejani. 

Fulgy a fost aspru criticat de fanii lui după ce a postat conversația privată cu Ioniță de la Clejani, pe internet. Din mesajele postate, reiese că tânărul îi spune părintelui său că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu el.

Fulgy nu vrea să mai audă de tatăl său

”După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta”, este mesajul pe care Fulgy l-a trimis către tatăl său.

Reacția lui Ioniță de la Clejani nu a întârziat să apară și i-a scris și el un mesaj fiului său.

”Luni vine cineva care se ocupă de Adsense, o să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești. Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur, că vom fi din nou cea mai puternică familie. Acest episod va trece!”, a fost mesajul împăciuitor al lui Ioniță.

Ramona de la Clejani, terorizată de Fulgy

Fulgy a avut o reacție nervoasă și a amenințat-o pe sora lui vitregă și pe oricine îndrăznește să mai păteze imaginea familiei lui. Băiatul Clejanilor vrea ca Ramona Manole să recunoască public faptul că tatăl ei nu este Ioniță de la Clejani.

”Să mă asculte și Ramona individa asta, vreau să fie foarte atentă la ce spun în următoare secunde. Sunt pe stradă și deja tremur de nervi pentru că îmi afectați imaginea, în al doilea rând dacă cineva în România mai îndrăznește să se lege de familia mea, jur că ameninț cum am amenințat-o pe ea de la criminal, șmecher…

Situația stă în felul următor, eu am niște probleme în momentul de față, nu am nevoie să tremur în loc să fiu fericit. Ascultați-mă ce vă spun, toată România, am lacrimi în ochi, vă rog să mă ascultați”, a spus Fulgy la Acces Direct.

citește și...