Cele mai atipice cadouri primite de Fuego. ”Oalele cu sarmale primite pe scenă, dulcețurile și borcanele cu murături”

24.08.2020, 11:23
Cele mai atipice cadouri primite de Fuego. ”Oalele cu sarmale primite pe scenă, dulcețurile și borcanele cu murături”
Cele mai atipice cadouri primite de Fuego. ”Oalele cu sarmale primite pe scenă, dulcețurile și borcanele cu murături”

În acest weeknd, Fuego și-a sărbătorit ziua de naștere. Artistul a făcut dezvăluiri despre cele mai neașteptate cadouri pe care le-a primit de-a lungul anilor  cu ocazia aniversării.

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a împlinit 44 de ani, în data de 23 august 2020.  Artistul a acordat un interviu pentru libertatea.ro, în care a dezvăluit care au fost cele mai atipice daruri pe care le-a primit de-a lungul anilor de ziua sa de naștere.

”Sunt unul dintre puținii artiști care primesc tot felul de cadouri, care de care mai năstrușnice. Publicul meu știe că-mi plac și chiar dacă unele dintre ele nu sunt utile, înseamnă ceva pentru sufletul meu.

La categoria atipice intră, desigur, hainele, oalele cu sarmale primite pe scenă, dulcețurile și borcanele cu murături. De torturi, haine sau parfumuri nu mai spun.

Dar totuși, aproape de sufletul meu rămân câteva daruri pe care le folosesc zilnic, unul dintre ele este un stilou fenomenal de la Poienari, brand românesc pe care îl iubesc, dar și o boxă portabilă aparte, cu un design special”, a mărturisit Fuego.

Mesajul transmis de Fuego de ziua sa de naștere

În ziua în care a împlinit 44 de ani, Fuego le-a transmis un mesaj tuturor celor care îl urmăresc în mediul online.

”Azi (n.r. 23 august) este ziua mea! Vă mulțumesc în avans pentru toate mesajele speciale pe care mi le trimiteți, pentru urări și gânduri pozitive! Fac 44 de ani pe care nu-i simt mai deloc. Îmi doresc să rămân rațional, cumpătat și cu dragoste de lume și de viață. Vreau să pot face lucruri de calitate, fie că sunt pe scenă, pe internet sau la TVR 2.

Vreau să am în continuare simțul penibilului, să mă pot exprima în voie, să trăiesc partea mea de lume și de artă, care chiar dacă nu coincide întotdeauna cu marea masă a mediocrității, este plină de frumos și de înalt. Vreau să pot crea și să pot oferi în continuare din ce însemn! Și-aș mai vrea să am norocul să depășesc cu mult cei 44 de ani, în care să fac tot atâtea și să am același aplomb”, scria artistul.

 

citește și...