Fratele mai mic al lui Culiță Sterp revine la tv! La ce emisiune va putea fi urmărit Iancu

13.03.2020, 20:38
Fratele mai mic al lui Culiță Sterp revine la tv! La ce emisiune va putea fi urmărit Iancu
Fratele lui Culiță Sterp revine la tv! La ce emisiune va putea fi urmărit Iancu

Fratele lui Culiță Sterp revine la tv! Artistul celebru a făcut marele anunț pe Instagram.

Culiță Sterp a publicat mai multe imagini cu Iancu și a mărturisit fanilor virtuali că acesta urmează să fie din nou văzut pe micile ecrane, însă acest lucru nu se va întâmpla la ‘Puterea Dragostei’.

Fratele mai mic al lui Culiță Sterp revine la tv!

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, a reușit să fie în centrul atenției după ce a participat la show-ul matrimonial de la Kanal D, în primul sezon.

Tânărul s-a făcut remarcat rapid și a format un cuplu de scurtă durată cu una dintre cele mai controversate fete din casa ‘Puterea Dragostei’, Roxana. În prezent, Iancu Sterp se iubește cu Denisa, o altă concurentă a emisiunii, după ce a ales să părăsească competiția și să se mute la Londra pentru ea.

Acum, fratele lui mai mare l-a dat de gol și a spus că Iancu va apărea cât de curând la televizor. Cei mai mulți dintre fanii lor cred că acesta va intra în competiția ‘ Survivor România’.

‘Frumosul si iubitul meu frate , care iar e departe… De sapt viitoare o să îl vedeți din nou la TV! Si nu e vorba de emisiunea PD! A trecut la Next level , ca sa zic așa. Baftă campionule! Te iubesc! ❤️’, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

citește și...