Fratele Mădălinei Manole: ”Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară stigmatul ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus”

11.12.2020, 11:13
Fratele Mădălinei Manole: ”Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară stigmatul ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus”
Fratele Mădălinei Manole: ” Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară stigmatul ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus”

Marian Manole, fatele Mădălinei Manole, a făcut declarații dureroase despre celebra lui soră.

Marian Manole, în vârstă de 52 de ani, suferă și acum după moartea surorii sale, regretata cântăreață Mădălina Manole. Acesta a mărturisit, pentru click.ro, că își dorește ca sora sa să nu mai poarte stigmatul de sinucigașă. ”Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară ”stigmatul” ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a declarat Marian Manole pentru sursa mai sus-menționată.

Marian Manole a vorbit și despre părinții săi, dar și despre Petru Mircea, cel care i-a fost soț Mădălinei Manole. ”E foarte greu să uit faţa părinţilor mei pe patul de moarte. Mi-au murit în braţe! Şi atunci îmi aduc aminte de toate relele. Un ticălos!”, a spus fratele Mădălinei Manole, care afirmă că petru Mircea nu a dat niciun mesaj de condoleanțe după moartea părinților săi. ”Crezi că l-a interesat? Cred că au chefuit! Au scăpat de un stres! Are o răutate şi o minte diabolică! Departe de el simţămintele astea”, a mai spus Marian Manole.

Dramele din familia lui Marian Manole

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu trei ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic.

După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul acesta. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

citește și...