VIDEO / Fratele Mădălinei Manole, enervat la culme după declarațiile Mariei Dragomiroiu despre sora lui. ”Nu avea voie să spună lucrurile astea”

07.09.2022, 11:31
VIDEO / Fratele Mădălinei Manole, enervat la culme după declarațiile Mariei Dragomiroiu despre sora lui. ”Nu avea voie să spună lucrurile astea”
Fratele Mădălinei Manole, enerrvat la culme după declarațiile Mariei Dragomiroiu despre sora lui

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, a reacționat vehement după ce interrpreeta de muzică populară Maria Dragomiroiu a făcut câteva declarații despre sora sa, la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. ”Nu avea voie să spună lucrurile astea”, a comentat Marian Manole.

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu peste zece ani, iar în urmă cu cinci ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia. Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar. Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață în anul 2020. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

Acum, Marian Manole a s-a enevat la culme în urma unor declarații pe care intepreeta de muzică populară Mariia Dreagomiroiu le-a făcut despre sora  lu, Mădălina Manole. Cele două au fost foarte apropiate. Maria Dragomiroiu a vorbit despre Mădălna Manole la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.  „Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea că ceva… Ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea. Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze”, a spus Maria Dragomiroiu la emisiunea respectivă.

 

Fratele Mădălinei Manole, enervat la culme după declarațiile Mariei Dragomiroiu despre sora lui. ”Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!”

Declarațiile Marieie Dragomirou l-au deranjat pe fratele Mădălinei Manole, care a răbufnit. „Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul, pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus, e dezamăgitor pentru familia mea! Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe ”sora” ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!”, a spus Marian Manole pentru click.ro.

„Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani! Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă… Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani! Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina, dacă chiar a prețuit-o!”, a adăugat fratele Mădălinei Manole.

citește și...