Fratele Mădălinei Manole, atac dur la adresa lui Petru Mircea. ”Sora este acum un sac de oase în pământ, iar el își vede liniștit de viață în munca ei!”

13.07.2021, 14:02
Fratele Mădălinei Manole, atac dur la adresa lui Petru Mircea. ”Sora este acum un sac de oase în pământ, iar el își vede liniștit de viață în munca ei!”
Fratele Mădălinei Manole, atac dur la adresa lui Petru Mircea. ”Sora este acum un sac de oase în pământ, iar el își vede liniștit de viață în munca ei!”

Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole, este într-un război continuu cu Petru Mircea, cel care i-a fost soț cântăreței. La 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, Marian Manole și Petru Mircea sunt la cuțite. Fratele Mădălinei Manole a transmis, în mediul online, un mesaj extrem de dur la adresa fostului său cumnat.

De curând, Petru Mircea, cel care i-a fost partener de viață Mădălin ei Manole, l-a amenințat cu instanța pe Marian Manole, fratele regretatei artiste. Acesta din urmă a afirmat că cumnatul său îl dă în judecată pentru că este deranjat de faptul că fratele Mădălinei Manole postează fotografii cu Mdălina, cu băiețelul acesteia și cu casa lui Petru Mircea.

Cu toate acestea, Marian Manole continuă seria acuzațiilor la adresa lui Petru Mircea.

 

Fratele Mădălinei Manole, atac dur la adresa lui Petru Mircea. ”Un parazit care nu a realizat nimic în viață pe munca lui”

În urmă cu câteva zile, Marian Manole a scris un mesaj pe contul său de socializare în care îl critică extrem de dur pe Petru Mircea, fostul partener de viață al Mădălinei Manole.

””Ce sora minunată și talentată ai avut”! Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase și încurajări! Da, așa este, am avut și am o soră minunata și talentată! Unică!!! S-a născut din dragoste, ca orice copil! Puiucul de la Otopeni,via Botoșani, îi numea pe părinții noștri intr o emisiune tv “creaturile Manole”. Aceste”creaturi” (cum spune el) s-au chinuit să o crească frumos, să-i ofere o educație,-au făcut sacrificii,-nu a fost un copil ținut în puf! Mădălina,Magda,-a reușit prin talentul ei și multă muncă să ajungă sus, acolo unde și-a dorit! Muzica a fost pasiunea ei de mică! Acum vorbim de ea la trecut pentru că un animal, un demon, nu a știut să aprecieze ce om, ce femeie avea lângă el! Nu a știut să aprecieze ceea ce voi, fanii ei, ați văzut la ea, că era minunată și talentată! “Sufletul pereche”a fost și este un animal de pradă, cu o minte diabolică! Mădălina Manole, artista, Magdalena-Anca, fiica și sora este acum un sac de oase în pământ, iar el își vede liniștit de viață în munca ei! Un parazit care nu a realizat nimic în viață pe munca lui,o hienă care asta a urmărit, femei cu avere, un vânător de zestre! Să-i dea Dumnezeu pe măsura faptelor lui! Ne vedem la tribunal! Poate te impiedici pe scările tribunalului și îți rupi gâtul!”, a postat Marian Manole pe Facebook.

Dramele prin care a trecut Marian Manole

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu patru ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul trecut. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

citește și...