Fratele tatălui lui Helmuth Duckadam s-a sinucis la 83 de ani! Bărbatul a fost găsit spânzurat

17.05.2021, 11:02
Fratele tatălui lui Helmuth Duckadam s-a sinucis la 83 de ani! Bărbatul a fost găsit spânzurat
Fratele lui Helmuth Duckadam s-a sinucis la 83 de ani! A fost găsit spânzurat

Fratele tatălui lui Helmuth Duckadam a decis să-și încheie socotelile cu viața. Bărbatul de 83 de ani s-a spânzurat în comuna Șagu, județul Arad.

Vecinii lui au fost cei care au sesizat autoritățile duminică, în jurul orei 16:40. Din păcate, pompierii care au intervenit nu i-au mai putut salva viața. Fratele tatălui lui Helmuth Duckadam locuia singur.

Fratele tatălui lui Helmuth Duckadam s-a spânzurat

“Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale.

Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat Pompierii Voluntari din Șagu, potrivit Aradon.

De ce Helmuth Duckadam nu s-a vaccinat anti-COVID

Helmuth Duckadam (61 ani), fostul portar român supranumit „Eroul de la Sevilla”, a anunţat că este de acord cu vaccinarea împotriva Covid-19, dar nu poate efectua operațiunea propriu-zisă.

„Am vrut să mă vaccinez, am sunat in call center, dar mi s-a spus că nu figurez în baza de date. De fiecare dată cand am apelat mi s-a spus să sun a doua zi.

Sunt eu răbdător, dar, într-un final m-am săturat să tot sun. Nici nu-mi pot explica cum de nu pot fi găsit deoarece eu am probleme medicale, de atâția ani, fiind și pensionat pe caz de boală de mai bine de 20 de ani. Dar, poate că intre timp, m-am însănătoșit și nu știu eu? S-a produs așa, peste noapte, o minune”, a precizat Helmuth Duckadam pentru ProSport.

citește și...