Fratele Alinei Eremia, condamnat la închisoare. Artistul a amenințat că se sinucide

27.11.2021, 11:49

Mircea Eremia a fost condamnat la închisoare în urma unui ultraj care s-a produs, după ce artistul a consumat substanțe interzise.

Mircea Eremia, fratele cunoscutei artiste, Alina Eremia, a ajuns să aibă probleme cu legea, destul de grave.

Artistul a fost implicat într-un scandal care s-a finalizat la tribunal.

Firul evenimentelor

Totul s-a întâmplat pe 16 august 2020, ora 3.00 – 3.30, când vecinii au sunat la 112, fiind deranjați de scandalul făcut din casa unde locuia Mircea Eremia.

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au sesizat că Mircea Eremia avea o atitudine agresivă, folosea un limbaj jignitor la adresa tatălui său și a prietenului, ba chiar a amenințat că se sinucide, potrivit cancan.ro.

Autoritățile au încercat să-l liniștească, însă comportamentul artistului a continuat în aceeași manieră, încercând chiar să-l lovească pe unul dintre agenții de politie.

Oamenii legii l-au încătușat pe cântăreț, l-au dus la secție, iar apoi la Spitalul Floreasca, unde i-au fost luate probe de sânge și i s-a administrat un calmant.

 

Ce pedeapsă a primit fratele Alinei Eremia

Conform decizie luate de autorități, acesta a fost condamnat la șase luni de închisoare, dar și la plata unei amenzi de 4.000 de lei. Ulterior, a fost dispusă suspendarea executării pedepsei de 6 luni închisoare, stabilite în sarcina inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani.

citește și...