Fotografie rară cu Andra la piscină. Cu cine s-a distrat artista

19.07.2020, 09:26
Fotografie rară cu Andra la piscină. Cu cine s-a distrat artista
Fotografie rară cu Andra la piscină. Cu cine s-a distrat artista

Andra a postat, în mediul online, o fotografie în care apare la piscină. Artista postează foarte rar astfel de imagini.

Pe contul său de socializare, cântăreața a publicat o fotografie în care apare în costum de baie, la piscină, alături de fiica ei, Eva. Vedeta a avut grijă  să nu se expună mai mult decât ar fi dorit, astfel că în imaginea respectivă, Andra s-a ăsat fotografiată de la bust în sus.

”Brațele mele mereu o vor căuta, iar ea numai aici se simte cu adevărat acasă. @evamaruta ♥️”, a scris artista în dreptul imaginii.

Andra poartă un costum de baie de cuuloare roșie, care îi scoate în evidență decolteul.

Ipostaza în care s-a afișat Andra a adunat mii de like-uri de la internauți, dar și numeroase comentarii de la fani.

”Ești specială”, ”Două frumuseți”, ”Minunate”, ”Nu ai idee cât de mult te admir. Ești un exemplu pentru orice femeie”, ”Cea mai frumoasă femeie din România”, ”Ce fete frumoase”, i-au scris aceștia vedetei.

De ce nu pozează în costum de baie

Într-un interviu, Andra explica care este motivul pentru care nu pozează în costum de baie.

”În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime”, a declarat Andra.

Face sport, dar îi e greu să țină dietă

Andra a început să facă sport cu regularitate, iar Cătălin Măruță i-a lăudat eforturile în direct la TV. Mândră de consecvența de care dă dovadă, Andra a povestit că îi este extrem de greu să urmeze o dietă, mai ales că partenerul ei de viață ei nu o ajută foarte mult în acest sens.

”Nu fac sport în fiecare zi, ci de trei ori pe săptămână, deocamdată. Dar sunt mândră de mine că am început. Am zis să profit de aceastăț perioadă, n-am avut niciodată atâta liber, și am zis să fac sport și tot ce nu am putut să fac atunci cân d nu eram liberă. Acum este momentul să mă ocup și de mine altfel.

E foarte greu să ții dietă și cineva de lângă tine, iubitul tău, să nu te ajute și să mănânce de toate. Și atuunci sigur și tu faci tot felul de greșeli în alimentație, pentu că iubitul își spune: ”Dar vino să stai cu mine la masă””, a spus Andra la TV.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii superbi, David și Eva.

citește și...