FOTO / Fotografie nemaivăzută cu Anamaria Prodan. Cum arăta cu ani în urmă

22.11.2020, 12:16
FOTO / Fotografie nemaivăzută cu Anamaria Prodan. Cum arăta cu ani în urmă
Fotografie nemaivăzută cu Anamaria Prodan. Cum arăta cu ani în urmă

Anamaria Prodan a dat publicității o fotografie de colecție, în care apare așa cum arăta în urmă cu mulți ani.

Impresara Anamaria Prodan și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie de colecție. Aceasta a dat publicității o imagine din urmă cu ani. La acea vreme, Anamaria Prodan avea părul tuns scurt și atrăgea atenția prin zâmbetul larg afișat pe chip.

”Eu. Tânără. Fericită. Visatoare”, a notat impresara în dreptiul fotografiei care a adunat mii de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au patru copii

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț.

De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Ce declarație a făcut Anamaria Prodan despre soțul său

Recent, impresara a făcut o frumoasă declarație de dragoste pentru actualul său partener de viață, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei.

„Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu. Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe pământ. Poți să spui ceva de Bratu? Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională. Ați văzut și voi ce s-a întâmplat cu antrenorii sau jucătorii care s-au cuplat cu asistente TV care aveau și altă meserie. Menirea unei femei e ori să ridice, ori să coboare un bărbat. Femeia pe care o ai e oglinda ta. De câți jucători fabuloși nu s-a ales praful?”, a afirmat vedeta

citește și...