Cum își petrece Dan Negru timpul în perioada de autoizolare. Prezentatorul se află cu familia în București

23.03.2020, 12:00
Cum își petrece Dan Negru timpul în perioada de autoizolare. Prezentatorul se află cu familia în București
Cum își petrece Dan Negru timpul în peioada de autoizolare. Prezentatorul se află cu familia în București

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a detaliat cum își petrece timpul împreună cu familia sa pe durata perioadei de autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Dan Negru este căsătorit și are doi copii. Măsurile  impuse de autoități din cauza pandemiei de coronavirus l-au prins pe Dan Negru în București, nu în Timișoara, de unde este de fapt. Acesta se află în autoizolare împreună cu familia sa.

”Suntem în București și căutam normalitate care să nu ne dăuneaze. Nu îmi expun copiii inutil, dar știu că și psihic contează să ai o viață normală. Căutam echilibru într-o lume care și-a pierdut total echilibrul și busola”, a explicat Dan Negru pentru libertatea.ro.

Dan Negru a spus ș cum își poetrece timpul în această perioadă.

”Ca și până acum. Iau bătaie la șah seara de la Bogdan, băiatul meu, sau încerc să le demonstrez fetelor, Dara și Codruța, că sunt un mai bun jucător de PlayStation decât ele. Nu reușesc aproape niciodată. Tabieturile de familie nu mi le-am schimbat pentru că am avut mereu timp de ei. Probabil resetarea prin care trecem va schimba și relațiile de familie pe lângă cele economice sau financiare”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

În România, 66 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate duminică. Bilanțul a ajuns la 433. Trei decese au fost confimate duminică pe teritoriul țării. Opt omâni aflați în străinătate au murit, până duminică, după ce au fost confirmați cu noul coronavirus, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Șapte dintre aceștia se aflau în Italia, iar unul în Franța.

citește și...