FOTO / Zi specială pentru Andra și Cătălin Măruță. ”O să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere”

23.07.2020, 14:29
FOTO / Zi specială pentru Andra și Cătălin Măruță. ”O să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere”
FOTO / Zi specială pentru Andra și Căătălin Măruță. ”O să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere”

Zi cu totul specială pentru cuplul Andra-Cătălin Măruță. Cei doi o aniversează pe fiica lor, Eva.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii superbi, David și Eva. Astăzi, micuța Eva a împlinit 5 ani, ocazie cu care părinții săi i-au făcut urări publice.

”La mulți ani, Eva mea, pisică mică! Ești atât de curajoasă, deșteaptă și bună, îți mulțumesc să îmi dovedești zilnic că lumea este frumoasă, că de noi depinde asta. Te iubesc și o să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere! @evamaruta ❤️, este mesajul tgransmis de Cătălin Măruță.

Andra a scris în mediul online, cu ocazia aniversării fiicei sale:

”Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu! ? #5ani Eva?.

Cum reușesc să treacă peste discuțiile din cuplu

Deși se înțeleg foarte bine, ca în orice cuplu, și între Andra și Cătălin Măruță mai au loc discuții. Însă reușesc să treacă foarte repede peste neînțelegerile dintre ei.

”Suntem foarte comunicativi, din fericire. Nu ținem în noi supărarea, frustrarea. Orice am avea pe suflet, vorbim până rezolvăm. Ne ascultăm unul pe altul. Niciodată nu suntem certați cu adevărat, pentru că știm amândoi că ultimul lucru pe care ni l-am dori ar fi să ne rănim unul pe altul”, declara Andra.

”Andra nu pune niciodată paie pe foc”

La rândul lui, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță afirma că partenera lui de viață este cea care lasă de la ea atunci când sunt discuții în cuplu.

”Eu aș vrea să adaug că Andra lasă mult de la ea, deși poate crede că eu nu observ asta. Eu sunt mai pătimaș, am momente în care exagerez, oboseala poate fi de vină, dar Andra nu pune niciodată paie pe foc, e foarte înțeleaptă. Mă lasă să mă calmez, nu îmi spune chiar atunci dacă simte că greșesc, ci puțin mai târziu când chiar ascult și înțeleg”, mărturisea Cătălin Măruță.

citește și...