FOTO / Zi emoționantă pentru Lili Sandu. ”M-ai readus la viață și i-ai dat cel mai frumos sens”

10.08.2021, 10:58
FOTO / Zi emoționantă pentru Lili Sandu. ”M-ai readus la viață și i-ai dat cel mai frumos sens”
FOTO / Zi emoționantă pentru Lili Sandu. ”M-ai readus la viață și i-ai dat cel mai frumos sens”

Zi emoționantă pentru Lili Sandu. Vedeta în vârstă de 42 de ani îl aniversează pe băiețelul ei și al lui Silviu Țolu, Thomas Jay. Micuțul împlinește un an. Cu această ocazie, Lili Sandu a dat publicității mai multe fotografii cu micuțul, însoțite de un mesaj înduioșător. ”M-ai readus la viață și i-au dat cel mai frumos sens”, a notat vedeta în mediul online.

Lili Sandu formează o famlie alături de Silviu Țolu, împreună cu care are un băiețel, Thomas Jay.

În data de 10 august 2021, vedeta și partenerul ei de viață îl aniversează pe fiul lor.

Zi emoționantă pentru Lili Sandu. ”Cel mai frumos an din viața mea de până acum”

Cu ocazia aniversării de un an a băiețelului ei, Lili Sandu a publicat, în mediul online, mai multe fotografii cu  acesta. Imaginile sunt însoțite de un mesaj extrem de emoționant.

”Cel mai frumos an din viața mea de pana acum, pe care l-am petrecut iubindu-te pe tine!  Lacrimi in ochi când ma gândesc ca acum 1 an pășeam pragul maternității sa devin mama…  Doamne, deja a trecut 1 an..  La mulți ani, fiule! Ești totul și mai mult de atât. ? Îți multumesc pentru fiecare secunda petrecuta împreuna. M-ai readus la viața și i-ai dat cel mai frumos sens.  Te iubesc!  (hai ca ma întorc iar la bocit, de fericire și emoție) ? Happy Birthday, Mr Thomas Jay! ?”, a scris Lili Sandu pe contul său de socializare.

Lili Sandu formează un cuplu cu Silviu Țolu

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august a anului trecut, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie a anului trecut, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lili Sandu a afirmat că își mai dorește copii.

Lili Sandu are 42 de ani, iar partenerul ei de viață, Silviu Țolu, este cu 12 ani mai mic decât ea. Vedeta a comentat despre diferența de vârstă dintre ei. „E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august. Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bărfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune de relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a declarat vedeta. În ceea ce privește nunta lor, Lili Sandu a afirmat: „Nu am apucat să facem nunta, că a venit pandemia”.

citește și...