FOTO & VIDEO / Ipostaza incendiară în care s-a afișat Ruby. A încins atmosfera pe rețelele de socializare!

06.04.2021, 09:48
FOTO & VIDEO / Ipostaza incendiară în care s-a afișat Ruby. A încins atmosfera pe rețelele de socializare!
FOTO & VIDEO / Ipostaza incendiară în care s-a afișat Ruby. A încins atmosfera pe rețelele de socializare!

Ruby s-a afișat într-o ipostază extrem de provacatoare în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Ruby s-a fotografiat în dormitor. În imaginea respectivă, artista apare îmbrăcată într-o bustieră de culoare roșie, iar în partea de jos pare că nu poartă lenjerie intimă.


Ipostaza în care s-a afișat Ruby a provocat numeroase reacții din partea celor care o urmăeresc în mediul online. ”Delicioasă”, ”Superbă”, ”Rochia???”, ”Ești bombă Ruby”, ”Frumoasă”, ”Unde-s pantalonii?”, ”Ruby fără chiloți”, au comentat internauții”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RUBY ???? (@rubyishot)

Ruby se iubește cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu cae a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1.

Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei.

Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

Ruby a participat la ”Survivor România”

Ruby s-a numărat printre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor în primul sezon al emisiunii ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televizune Kanal D. A fost printre primii eliminați din concurs. Participarea lui Ruby la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D, nu a fost una ușoară. Cântăreața s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate.

Pe durata participării la show, artista a avut numeroase probleme de sănătate, după cum a declarat într-un interviu pentru viva.ro. A ajuns la spital de două ori și a stgrat mai multe zile pe perfuzii.

”Am fost de două ori în spital, am stat trei zile cu perfuzii, mi-am revenit, m-am întors la joc și n-a durat mult, am ajuns într-o noapte din nou la urgență. Sensibilitatea mea cea mai mare și durerea cea mai aprinsă era lipsa hranei, simțeam că mor de foame! Simțeam că am palpitații înainte de fiecare traseu. Hrana era puțină, aproape că nu mâncam, stăteam ore în șir în soare și aveam foarte mari emoții de fiecare dată”, a detalia Ruby pentru sursa citată.

citește și...