FOTO & VIDEO / Dana Săvuică, goală în cadă. Ca Marilyn Monroe într-un celebru film!

05.11.2022, 16:56
FOTO & VIDEO / Dana Săvuică, goală în cadă. Ca Marilyn Monroe într-un celebru film!
Dana Săvuică, goală în cadă.

Fostul model Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, s-a afișat mai provocatoare ca niciodată în fața celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Senzuala blondă s-a lăsat fotografiată goală în cadă, asemenea unei ipostaze în care a apărut vedeta amerricană Marilyn Monroe într-un celebrru film.

Dana Săvuică este un fost model care a făcut senzație cu frumusețea sa pe podiumurile de modă și nu numai În ceea ce privește viața sentimentală, Dana Săvuică a format o familie, timp de 26 de ani, alături de Răzvan Stanciu, însă mariajul lor a ajuns la final în urmă cu ceva timp. Cei doi au împreună o fată. De ceva vreme, blonda are un nou partener.

Dana Săvuică și-a surprins fanii din mediul online cu o înregistreare video în care apar mai multe imagini cu ea goală în cadă.  Vedeta a recreat o scenă asemănătoare cu cea filmată de diva hollywoodiană Marilyn Monrroe într-o celebră peliculă.

Dana Săvuică, goală în cadă. ”M-am gândit că am și eu pozele și am făcut o corelare între cele două”

”Pe 2 noiembrie 1954 Marilyn Monroe filma celebra scena din cada in filmul ”Seven Year Itch”, pe langa cea cu fusta ridicata la gura de metrou. Era maritata cu Joe DiMaggio jucatorul de baseball care era extrem de gelos si posesiv. Filmul ”Sapte ani de casnicie” a avut un succes fenomenal dar pentru casnicia Marilyn Monroe-Joe DiMaggio a insemnat inceputul sfarsitului!”, a scris Dana Săvuică pe contul său de socializare.

Fostul model a sat detalii, pentru click.ro, despre imediata ședință foto pe care a făcut-o, dezvăluind că cea care a realizat fotografiile a fost Carmen Negoiță, la castelul Jidvei.

”Am făcut câteva poze și când am văzut că pe doi noiembrie, în 1954, Marilyn Monroe a filmat scena cu cada din filmul ”Șapte ani de căsnicie”, m-am gândit că am și eu pozele și am făcut o corelare între cele două, dar nu e făcut profesionist, a fost o idee de-ale mele, sunt făcute cu telefonul. Fotografiile sunt făcute de prietena mea Carmen Negoiță, am fost amândouă invitate la Castelul Jidvei și ne-am făcut amândouă poze ca să arătăm cât de frumos e castelul. Una dintre trăsăturile castelului este că într-una dintre camerele mari cu geamuri imense există acea cadă fix în cameră, nu este baie separat și ne-a plăcut mult ideea să facem niște poze acolo, și ea are pe Instagram-ul ei”, a declarat Dana Săvuică pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...