FOTO & VIDEO / Cum arată acum cântăreața Manuela Fedorca. A ieșit de ani buni din lumina reflectoarelor

26.04.2021, 10:01
FOTO & VIDEO / Cum arată acum cântăreața Manuela Fedorca. A ieșit de ani buni din lumina reflectoarelor
FOTO & VIDEO / Cum arată acum cântăreața Manuela Fedorca. A ieșit de ani buni din lumina reflectoarelor

Manuela Fedorca a fost o prezență constantă la TV în urmă cu ani, însă acum aceasta stă departe de lumina reflectoarelor.

Manuela Fedorca a fost una dintre cele mai agreabile prezenţe de pe scena muzicală românească în anii de după Revoluţie. Unul dintre cele mai apreciate cântece ale sale a fost „Îmi place să mă plimb pe stradă”, compus de binecunoscutul Virgil Popescu. Artista a cucerit publicul cu talentul său, dar și cu frumusețea sa.

De ani buni, însă, Manuela Fedorca a dispărut din lumina reflectoarelor. Cântăreața, care acum are un look diferit de cel din vremurile de altădată,  arată încă foarte bine, chiar dacă anii au trecut și peste ea.

 

Manuela Fedorca are doi copii

Manuela Fedorca s-a născut la 23 mai 1974, la Satu Mare. Aceasta a  absolvit Facultatea de Teatru, iar în muzică a debutat după Revoluția din 1989. În anul 2000 a înființat trupa Elixir, alături de sora sa, Liliana Fedorca. În perioada 2006-2008, Manuela Fedorca a moderat emisiunea “Zodia fluturelui”, la postul de televiziune Euforia TV, apoi nu a mai avut proiecte în televiziune. ”Nu faptul că am intrat în televiziune mi-a adus ceva nou, ci mai degrabă faptul că am cunoscut atâtea persoane de la care vrând-nevrând, în decursul a două ore de emisiune, auzeam poveşti de viaţă, poveşti cu suflet. Involuntar, acestea te schimbă. Chiar dacă ai senzaţia uneori că poveştile altora nu te pot afecta, ele chiar îţi schimbă existenţa”, declara vedeta.

Artista are doi copii, un băiat, Eduard, şi o fată, Sofia Lara. Manuela Fedorca este separată de tatăl copiilor săi. ”Bărbaţii sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită”, spunea cântăreața într-un interviu la o emisiune de televiziune, în urmă cu câțiva ani.

După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, Manuela Fedorca și-a deschis propria grădiniță muzicală, potrivit libertatea.ro. La rândul ei, sora sa, Liliana Fedorca, a urmat studii de master în psihoterapie cognitiv-comportamentală și a lucrat ca psihoterapeut.

citește și...