FOTO & VIDEO / Ce avantaje a avut Roxana Ionescu grație fizicului ei. ”Bustul m-a ajutat, nu aș putea fi ipocrită să zic că nu”

25.09.2022, 10:53
FOTO & VIDEO / Ce avantaje a avut Roxana Ionescu grație fizicului ei. ”Bustul m-a ajutat, nu aș putea fi ipocrită să zic că nu”
Ce avantaje a avut Roxana Ionescu grație fizicului ei

Fosta vedetă de televiziune Roxana Ionescu, în vârstă de 37 de ani, a făcut furori de-a lungul anilor cu aparițiile ei mai mult decât provocatoare. Roxana Ionescu a comentat, într-un interviu, despre avantajele pe care le-a avut grație fizicului său. ”Bustul m-a ajutat, nu aș putea fi ipocrită să zic că nu”, a mărturisit aceasta.

Roxana Ionescu este o fostă vedetă de televiziune ș care a devenit cunoscută publicului interpretând rolul „Mama Natură” în emisiunea ”Ciao Darwin”, emisiune care a fost difuzată de postul tv Antena 1 în perioada 2003-2005. Roxana Ionescu a câștigat concursul ”Dansez pentru tine”, sezonul al 13-lea, de la postul de televiziune Pro TV, alături de partenerul George Boghian. La emisiunile espective, Roxana Ionescu a fost, în câteva rânduri, protagonista unor momente incendiare, arătându-și involuntar bustul în timp ce dansa.

Despre avantajele și dezavantajele pe care le-a avut de-a lungul anilor grație fizicului ei a comentat Roxana Ionescu pentru playtech.ro. ”Oamenii, când mă văd, au primul insinct și-mi spun Mama Natură”, a spus aceasta.

Ce avantaje a avut Roxana Ionescu grație fizicului ei. ”Unde nu m-a ajutat și a fost un dezavantaj a fost la anumite activități”

„Bustul m-a ajutat, nu aș putea fi ipocrită să zic că nu. Iar unde nu m-a ajutat și a fost un dezavantaj a fost la anumite activități, la sport. Am făcut dans 12 ani de zile, până în clasa a XI-a. De atunci au început să mă incomodeze. E greu să alergi, să dansezi, să faci sport. Nu am luat în calcul însă să-i micșorez. În timpul concursului de la… mi s-a întâmplat ca sânii să-mi iasă din sutien. Dar nu a fost ca la o bombă nucleară, a fost ceva în fracțiune de secundă și am remediat rapid problema”, a mărturisit Roxana Ionescu.

Tot pentru sursa mai sus-menționată, Roxana Ionescu a vorbit și despre revenirea la TV: ”Ceea ce mi s-a propus pentru a reveni în televiziune, eu nu mai sunt pregătită să fac, să particip la anumite concursuri. Am mai îmbătrânit un pic. Nu mai spun însă niciodată. Depinde în ce perioadă îți vine acea propunere”.

Roxana Ionescu este căsătorită cu Tinu Vidaicu

Fosta Mama Natură și alesul inimii ei, Tinu Vidaicu, s-au căsătorit religios în vara anului 2021, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, orașul natal al mirelui. Cei doi și-au jurat iubire și-n fața lui Dumnezeu la mai bine de un an de la cununia civilă, care a avut loc tot la Timișoara.

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au trecut printr-un moment extrem de greu în anul 2019. Vedeta urma să devină mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme. A pierdut sarcina în luna a şasea.

Tinu Vidaicu a făcut atunci anunţul trist. “Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu la acea vreme.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie … Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani… ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu ulterior.

citește și...