FOTO & VIDEO / Aurelia Dobre, la 48 de ani. Fosta gimnastă e într-o formă fizică de invidiat!

03.09.2021, 10:34
FOTO & VIDEO / Aurelia Dobre, la 48 de ani. Fosta gimnastă e într-o formă fizică de invidiat!
FOTO & VIDEO / Aurelia Dobre, la 48 de ani. Fosta gimnastă e într-o formă fizică de invidiat!

Aurelia Dobre este unul dintre numele grele ale gimnasticii artistice din România și din lume. Fosta sportivă, astăzi în vârstă de 48 de ani, este într-o formă fizică extraordinară. Are o energie debordantă și demonstrează că nu și-a pierdut abilitățile sportive extraordinare care, cu ani în urmă, au dus-o pe culmile succesului.

Aurelia Dobre are un palmares de invidiat în spate, fiind, ani la rând, cea mai tânără campioană mondială din lume. În anul 1987, când a devenit campioană mondială la gimnastică artistică, Aurelia Dobre avea 14 ani şi 352 de zile. Tot atunci, ea a câştigat titlul mondial la bârnă, aparatul ei preferat, şi două medalii de bronz – la sărituri şi sol.  De asemenea, Aurelia Dobre  a fost vicecampioană olimpică cu echipa României la Olimpiada de la Seul din anul 1988.

Aurelia Dobre, născută pe 16 noiembrie 1972, a început gimnastica în anul 1978. S-a retras din competiţii în 1990, după Revoluţia din anul 1989. În anul 1991 s-a mutat în America, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu Boz Mofid, împreună cu care are patru copii: Cyrus, Darius şi gemenii Lucas şi Marcus.

Aurelia Dobre, la 48 de ani. Esta foarte activă și plină de energie

În anii în care practica cu mare succes gimnastica, Aurelia Dobre era considerată una dintre cele mai atrăgătoare sportive. Chiar și acum, după ani de când s-a retras din gimnastică, fosta sportivă este la fel de atrăgătoare și de plină de energie, ca în vremurile de altădată. În prezent, este coregrafă și profesoară de dans la sala soțului ei, din Maryland.

La vârsta de 48 ani, fosta gimnastă de performanță Aurelia Dobre este într-o formă fizică de zile mari. Fosta sportivă îşi demonstrează abilităţile fantastice care au dus-o în adolescenţă pe culmile gimnasticii. Este la fel de flexibilă și de plină de energie, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care aceasta le postează în mediul online.

 

citește și...