FOTO & VIDEO / Antonia face paradă cu formele ei perfecte! Și-a cucerit iremediabil fanii

30.12.2020, 14:20
FOTO & VIDEO / Antonia face paradă cu formele ei perfecte! Și-a cucerit iremediabil fanii
FOTO & VIDEO / Antonia face paradă cu formele ei perfecte! Și-a cucerit iremediabil fanii

Antonia își încântă admiratorii din mediul online cu filmulețe în care îți etalează formele foarte bine conturate în ținute sumare.

Antonia este considerată ca fiind una dintre cele mai sexy vedete de pe scena artistică din România. Posesoarea unui trup cu forme apetisante, artista știe cum să și le pună în valoare și cum să atragă atenția fanilor săi.

Conștientă de atuurile fizice pe care le are, Antonia  a făcut publice, zilele trecute, mai multe filmulețe în care apare doar în lenjerie intimă și își unduiește formele perfecte. „Trebuie să-mi găsesc motivația pentru 2021! Trebuie să insist”, a notat ea în mediul online. Filmulețele respective au adunat peste 130.000 de aprecieri din partea internauților.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Antonia a finalizat divorțul de Vincenzo Castellano

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat, pentru click.ro, că divorțul lor a fost pronunțat. Artista a vorbit și despre o posibilă nuntă cu Alex Velea, actualul ei partener.

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a spus Antonia.

citește și...