FOTO / Vica Blochina, dezbrăcată în așternuturi. ”Nu te gândești că băiatul tău se uită la poza asta?”

11.10.2020, 09:00
FOTO / Vica Blochina, dezbrăcată în așternuturi. ”Nu te gândești că băiatul tău se uită la poza asta?”
FOTO / Vica Blochina, dezbrăcată în așternuturi. ”Nu te gândești că băiatul tău se uită la poza asta?”

Vica Blochina a stârnit numeroase controverse după ce a postat, pe conturile sale de socializare, o imagine în care apare dezbrăcată în pat.

Vica Blochina are un corp de invidiat pe care nu se sfiește să-l arate în cele mai provocatoare ipostaze. De data aceasta, vedeta a postat pe conturile sae de socializare o imagine în are apare dezbrăcată în alternuturi.

”Vise plăcute”, le-a transmis blonda celor care o urmăresc în mediul online.

Fotografia a atras imediat atenția internauților, care s-au grăbit să îi trimită tot felul de mesaje vedetei.

”Nu te gândești că băiatul tău se uită la poza asta?? Ce părere își face?? Sau nici nu te interesează??”, ”La vârsta ta arăți foarte bine, chiar merită să vedem un corp frumos”, ”Ești superbă”, ”Arăți foarte bine și ești foarte frumoasă”, ”Cine spune că găina bătrînă nu face ciorba bună?”, ”pentru vârsta ta încă dai clasă…”, ”Trecută de mult, dar pentru ea e bine”, ”Foarte senzuală și excitantă”, ”Așa trup…”, ”Ești bestială”, ”Prost rau, nea Piți!”, ”Ești încă pe val”, ”Așa da femeie!”, ”De ce nu faci filme pentru adulți?”, ”Senzuală, plină de erotism”, ”Strigător la cer! Ai vrut să ne arăți ce?”, au reacționat internauții la vederea postării făcute de Vica Blochina.

Vica Blochina  s-a iubit cu Victor Pițurcă și are un băiat

Vica Blochina este o fostă dansatoare. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, declara Vica Blochina într-o emisiune de televiziune.

citește și...