FOTO / Vedetele Asia Express- Drumul Împăraților, în cursă strânsă pentru prima imunitate a etapei

11.10.2021, 13:47
FOTO / Vedetele Asia Express- Drumul Împăraților, în cursă strânsă pentru prima imunitate a etapei
FOTO / Vedetele Asia Express- Drumul Împăraților, în cursă strânsă pentru prima imunitate a etapei

După o cursă plină de adrenalină și suspans, presărată cu misiuni ce au necesitat multă atenție, ediția de duminică seară ”Asia Express” le-a adus lui Mihai și Elwirei Petre o nouă amuletă în valoare de 1.000 de Euro. Cei doi au obținut și o noapte de cazare la hotel, dar și avantajul de a stabili ordinea de plecare a echipelor, avantaj extrem de important, căci lupta pentru prima imunitate a etapei se va da în această seară.

A patra etapă de pe Drumul Împăraților continuă diseară, de la 20:30, la Antena 1. Cursa strânsă către prima imunitate nu va ține cont nici măcar de norocul unor echipe de a obține mașină până la destinația finală. Misiunile vor fi fragmentate, iar concurenții vor fi nevoiți să oprească de câteva ori pe traseu pentru a îndeplini provocările impuse de Irina Fodor prin stație. Cum nicio echipă nu mai are voie să se folosească de telefoanele localnicilor, vedetele vor avea dificila misiune de a face localnicii să înțeleagă de ce au nevoie și să folosească toate mijloacele din dotare pentru a fi cu un pas înaintea celorlalte echipe. Cine va obține cea mai mare miză a etapei, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară.

Tot diseară, Drumul Împăraților ajunge și în Cappadocia,  însă nu în regim de vacanță, ci în regim de cursă. Adrenalina cursei va fi completată de un moment plin de suspans chiar înainte ca Irina Fodor să anunțe clasamentul. În această seară, Connect-R este autorul unui moment surpriză ce îi va lăsa pe toți fără replică: ”Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...