FOTO / Transformarea spectaculoasă a Minodorei. ”Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi”

17.01.2022, 10:31
FOTO / Transformarea spectaculoasă a Minodorei. ”Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi”
FOTO / Tranformarea spectaculoasă a Minodorei. ”Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi”

Cântăreața Minodora, în vârstă de 43 de an, a trecut în ultimii ani printr-o schimbare de look incredibilă. Artista a scăpat de kilogramele nedorite și a ajuns să aibă o siluetă foarte bine conturată. Vedeta a vorbit despre transformarea prin care a trecut. ”Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi”, a explicat ea.

Minodora a scăpat de kilogramele nedorite în ultima perioadă de timp. Artista a trecut printr-o spectaculoasă transformare de look în ultmi doi ani, arătând din ce în ce mai bine.

Despre schimbarea de look și despre cum se menține în formă a făcut artista declarații pentru wowbiz.ro. „Forma este cea pe care am plănuit-o de doi ani de zile, deja, din 2019. Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi”, a spus vedeta.

Transformarea spectaculoasă a Minodorei. ”În momentul în care nu mai ai poftă de mâncare, trebuie să renunți și la obiceiul de a băga mâna în mâncare”

”Eu m-am operat pe stomac în 2017. În 2019 m-am reîngrășat. Eram cu multe kilograme acumulate după operația de micșorare a stomacului. În 2019 am apelat la un supliment, niște picături care taie pofta de mâncare, pe care le-am descoperit în Italia… Sunt foarte multe chestii de genul ăsta, care taie pofta de mâncare. În momentul în care nu mai ai poftă de mâncare, trebuie să renunți și la obiceiul de a băga mâna în mâncare, sau în farfurie sau în bol, orice este în fața ochilor tăi”, a mai declarat Minodora.

 

Cântăreața face și sport pentru a se menține în formă: ”Cu sportul nu e foarte greu. Bandă, pas alergător, cu săculeți de 1kg la picioare, cu (gantere de) 1kg și 1 kg în mâini, o oră și mă uit la televizor. Cardio și abdomene, plus exerciții pentru coapse pe care mi le-am întipărit foarte adânc în minte de când am colaborat cu Cori Grămescu”.

Minodora este căsătorită și are un copil

Minodora are o relație perfectă alături de Liviu, împreună cu care formează un cuplu de 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri. Minodora și Liviu și-au unit destinele în noiembrie 2009. Nașii celor doi au fost binecunoscutul cântăreț de manele  Adi Minune și partenera de de viață, Cati.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, Minodora a făcut declarații despre relația cu partenerul său de viață. Artista a afirmat că acesta este foarte răbdător cu ea. „Are el foarte mare răbdare cu mie. Nu sunt o persoană rea, dar sunt capricioasă, vreau ca totul să fie ca mine. Nu știu nici să fiu diplomată. Dar după îmi pare rău”, a declarat Minodora.

Minodora a muncit din greu ca să facă bani

Minodora este un nume cunoscut pe scena artistică din România. Vedeta a dezvăluit la o emisiune de televiziune că a muncit din greu, încă din adolescență, pentru a câștiga bani.

”De la 14 ani am început să fac bani, cântam noaptea la restaurant și ziua dormeam cu capul pe masă, la școală. Banii câștigați mergeau în casă, pentru cumpărături.Dar mama ne-a ambiționat mereu, ne-a învățat, pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Nu am dat voie nimănui să ne trateze de sus, chiar dacă eram mai sărăcuți”, a detaliat Minodora.

citește și...