FOTO / Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon ”iUmor”. ”Cum adică e ziua mea?!”

05.02.2021, 11:54
FOTO / Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon ”iUmor”. ”Cum adică e ziua mea?!”
FOTO / Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon ”iUmor”. ”Cum adică e ziua mea?!”

Într-un sezon care se anunță complet neașteptat, nici măcar aniversările nu se întâmplă în ziua binecunoscută, după cum a aflat și juratul ”iUmor” Mihai Bendeac.

”Cum adică e ziua mea?! Și câți ani împlinesc?”, a întrebat Mihai Bendeac când colegii au început, ieri, să îi cânte ”La mulți ani!”, atunci când a sosit la platou pentru filmările celui de-al zecelea sezon ”iUmor”.

Văzând însă că cei din jurul său insistă, juratul iUmor a intrat în joc: ”N-am știut că e ziua mea, că aduceam și eu o bomboană…”, mai ales că nu mai este chiar atât de mult până la ziua lui de naştere, sărbătorită pe 16 februarie. Ce cadouri și, mai ales, ce invitați surpriză l-au așteptat pe parcursul zilei și cum a reacționat Mihai Bendeac, telespectatorii pot afla în cel de-al zecelea sezon ”iUmor”.

Când începe cel de-al zecelea sezon ”iUmor”

Al zecelea sezon al emisiunii ”iUmor” va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...