FOTO / Ștefania s-a lăsat fotografiată în cadă. Iubita lui Speak, mai senzuală ca niciodată!

12.04.2022, 11:00
FOTO / Ștefania s-a lăsat fotografiată în cadă. Iubita lui Speak, mai senzuală ca niciodată!
FOTO / Ștefania s-a lăsat fotografiată în cadă. Iubita lui Speak, mai senuală ca niciodată!

Ștefania, iubita muzicianului Speak, și-a încântat admiratorii din mediul online cu o serie de fotografii în care apare în cadă, acoperită de spumă. Ipostaza în care a pozat artista este una plină de senzualitate. Iubita lui Speak face furori pe rețelele de socializare cu fiecare apariție a sa, Ștefania știind foarte bine cum să pozeze și cum să își pună în valoare atuurile fizice.

În urmă cu câteva zile, Ștefania a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii în care apare în cadă, acoperită de spumă, astfel încât să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit.

Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată iubita lui Speak este una plină de senzualitate.

Ștefania s-a lăsat fotografiată în cadă. Fanii, încântați de apariția vedetei

Fotografiile cu Ștefania în cadă au făcut deliciul internauților, care au dat like după like, postarea adunând peste 50.000 de aprecieri pe Instagram.


”Regină”, ”Arăți minunat”, ”ce interesantă pari”, Ești minunată”, au complimentat-o fanii pe Ștefania.

Cum s-au cunoscut Ștefania și Speak

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Artistul a afirmat că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania într-un story de-a lui Emil Rengle, pe rețelele de socializare. Ulterior, artistul a urmărit ce posta Ștefania în mediul online.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut. „Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul””, a adăugat artistul.

citește și...