FOTO / Ștefania, iubita lui Speak, irezistibilă la plajă. Atrage toate privirile cu formele ei!

22.05.2022, 17:01
FOTO / Ștefania, iubita lui Speak, irezistibilă la plajă. Atrage toate privirile cu formele ei!
FOTO / Ștefania, iubita lui Speak, irezistibilă la plajă. Atrage toate privirile cu formele ei!

Ștefania, iubita lui Speak, a făcut senzație pe rețelele de socializare cu cele mai recente fotografii pe care le-a dat publicității. În imaginile respectiove, artista apare în costum de baie. Ștefania este irezistibilă la plajă, vedeta atrăgând toate privirile cu formele ei mai mult decât voluptuoase, pe care știe foarte bine cum să le pună în valoare.

În imaginile postate pe contul său de socializare, Ștefania apare la plajă, într-un costum minuscul, din două piese, de culoare roz.

Costumul de baie îi scoate foarte bine în evidență trupul cu forme apetisante.

Ștefania, iubita lui Speak, irezistibilă la plajă.  A primit tot felul de comentarii

Ștefania a primit tot felul de comentarii în urma postării fotografiilor respective în mediul online.

”Fără sutien”, ”Ce boxe ai”, ”Era mai bine făă nimic”, ”Wow,trupul zeiței Afrodita!”, ”Mai ai puțin și arăți tot!”, ”Ești top!”, ”Esti cea mai frumoasa”, ”Ești o femeie foarte frumoasă!”, ”Jur ca as păcătui cu tine!”, ”Ești super!!!”, ”Mare finețe de femeie”, ”Sexy”, ”Supebă”, ”Valoare”, ”Ooooo, da!”, au comentat internauții.

Cum s-au cunoscut Ștefania și Speak

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Artistul a afirmat că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania într-un story de-a lui Emil Rengle, pe rețelele de socializare. Ulterior, artistul a urmărit ce posta Ștefania în mediul online.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut. „Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul””, a adăugat artistul.

citește și...