FOTO / Ștefania, iubita lui Speak, fierbinte fierbinte în costum de baie! Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic!

05.12.2022, 11:02
FOTO / Ștefania, iubita lui Speak, fierbinte fierbinte în costum de baie! Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic!
Stefania, iubita lui Speak, fierbinte fierbinte în costum de baie

Ștefania, iubita lui Speak, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Bruneta arată de excepție, fiind posesoarea unui trup cu forme mai mult decât apetisante, care atrag atenția oricui. Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Ștefania și-a înnebunit fanii cu două imagin în care își afișează formele voluptuoase în costum de baie.

Ștefania a făcut senzație în mediul online cu cele mai recente fotografi pe care le-a postat și în care apare în costum de baie.

În costume de baie minuscule, Ștefania își etalează formele mai mult decât apetisante.

Ștefania, iubita lui Speak, fierbinte fierbinte în costum de baie! Admirată și complimentată

Postările Ștefaniei i-au încântat pe ce care o urmăresc pe rețelele de socializare, care au admirat-o și au complimentat-o pentru cum se prezintă în costum de baie.

”Ești minunata!”, ”Ne incanti ochii cu formele tale”, ”Stefania,e jale cu tine,tine-o tot așa fata, ești superbă”, ”Frumoasa”, ”Ce avem noi aici???”, ”Ești superbă ”, ”Doamne feri ce minune”, ”Super Star”, ”Ștefania ai tot ce îi trebuie unui muritor”, ”Zână”, ”Ups buna printesa”, ”Doamne, frumoasă mai esti”, ”Ești faină tare fată”, i-au transmis internauții.

Cum s-au cunoscut Ștefania și Speak

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Artistul a afirmat că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania într-un story de-a lui Emil Rengle, pe rețelele de socializare. Ulterior, artistul a urmărit ce posta Ștefania în mediul online.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut. „Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul””, a adăugat artistul.

citește și...