FOTO / Ștefania a înfierbântat imaginația internauților. Iubita lui Speak a făcut paradă cu formele sale!

13.09.2022, 10:51
FOTO / Ștefania a înfierbântat imaginația internauților. Iubita lui Speak a făcut paradă cu formele sale!
Ștefania a înfierbântat imaginația internauților

Ștefania, iubita  muzicianului Speak, a făcut furori în mediul online cu cea mai recentă apariție a sa. Artista și-a etalat fizicul impresionant în costum de bae și a pozat astfel încât să își scoată cât mai mult în evidență atuurile fizice. Ștefania a înfierbântat imaginația internauților cu apariția sa în costum de baie.

Ștefania a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, două fotografii în care își etalează trupul cu forme mai mult decât apetisante într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu animal print.

Iubita lui Speak s-a lăsat fotografiată din spate, expunându-și posteriorul ferm și bombat în toată splendoarea.

Ștefania a înfierbântat imaginația internauților. Admiratorii, în delir!

Imaginile postate de Ștefania au adunat numeroase aprecieri, dar și comentarii.

”Ești superbă”, ”Ești o frumoasă”, ”Mișto posterior”, ”Cea mai sexy femeie, îmi place rău de tot”, ”Superbă”, ”Ce frumusețe, ce corp frumos, super frumos”, ”Stai bine pe picioare”, i-au scris admiratorii vedetei.

Cum s-au cunoscut Ștefania și Speak

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Artistul a afirmat că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania într-un story de-a lui Emil Rengle, pe rețelele de socializare. Ulterior, artistul a urmărit ce posta Ștefania în mediul online.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut. „Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul””, a adăugat artistul.

citește și...