FOTO. Soția lui Sonny Flame, ipostază incendiară. Bruneta s-a pozat în costum de baie

17.04.2022, 16:09

Soţia lui Sony Flame și-a expus formele apetisante pe rețelele de socializare. Bruneta știe cum să lase pe toată lumea cu gura căscată şi cum să își pună în evidenţă calitățile fizice.

Soţia lui Sony Flame obișnuiește să se relaxeze în vacanțe, în dfierite coltuei ale lumii. Mai mult, brunetă preferă să se pozeze în față magazinelor de lux, în ținute extrem de sexy.  Recent, Lena Preda le-a oferit urmăritorilor ei de pe Instagram imagini de senzație cu corpul ei extrem de tonifiat.

Make-up artistul arată într-un mare fel și cu siguranță știe cum să sucească mințile bărbaților.

Lena Preda, în costum de baie

Lena Preda poartă un costum de baie alb din două piese, care îi scoate în evidență talia de viespe și sânii voluptoși.

Fotografia a primit peste 4.000 de aprecieri. Fanii bombei sexy au apreciat fotografia și au asaltat-o cu mii de like-uri și comentarii. ”Superbă dragă mea” ; ” Ești superbă o seară minunată și plină de iubire” , sunt câteva dintre comentariile internauților.

Lena Preda a spulberat zvonurile despărțirii

Anul trecut, au apărut numeroase zvonuri din care reiese că Lena Preda și soțul ei, Sonny Flame, s-ar fi despărțit,

Intrebată pe rețelele de socilizare de către fani dacă are relație, aceasta a postat o fotografie cu soțul ei, Sonny Flame și fetița ei, Natalia. Mai mult, cei doi au plecat într-o vacanță în Dubai

”Nu am niciun regret. Sunt recunoscătoare pentru viața mea și încerc să-mi păstrez gratitudinea zi de zi. Nu aș schimba nimic din ce am făcut. Cred că toate acțiunile noastre își au rostul lor, fie ele bune sau lecții. Încerc să mă îmbunătățesc pe zice trece, să evoluez.”, a scris Lena Preda pe Instagram.

Cine este Lena Preda

Lena Preda este soția solistului Sonny Flame și este recunoscută pentru imaginile sexy pe care le face publice pe rețelele sociale. Lena Preda a fost în trecut make-up artist. Bruneta a fost acuzată, în urmă cu ceva ani, că făcea videochat.

citește și...