FOTO. Soția lui Sonny Flame face ravagii în costum de baie pe rețelele de socializare. Lena Preda se mândrește cu un trup perfect

11.12.2021, 19:56

Soția lui Sonny Flame, Lena Preda, arată senzațional. Cei doi, împreună cu fiica lor, au plecat într-o vacanță pe lux, în Dubai. Prezentă în Dubai, soția artistului își etalează trupul sculptat.“Ai voie să umblii așa pe stradă?”, i-a spus un urmăritor.

Îmbrăcată într-un costum  de baie negru din două piese, care îi scoate în evidență talia de viespe și sânii voluptoși, blondina se bucură de razele soarelui în Dubai. Însă, și sexul tare se bucură de aparițiile acesteia.

Lena Preda postează frecvent din Dubai, unde se află alături de soțul ei. Dacă în urmă cu doar câteva luni se vorba despre o eventuală despărțire în cazul lui Sonny Flame și al soției sale, acum cei doi infirmă zvonurile.

Lena Preda, fotografie incendiară

“Ai voie să umblii așa pe stradă?”, i-a spus un urmăritor.

Sonny Flame a negat că s-ar fi despărțit de Lena Preda

Artistul a negat că s-ar fi despărțit de Lena Preda, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-au separat.

„Femeia trebuia sa fie cea care tine relația, părerea mea. S-au zvonit multe, dar suntem bine. Din contră, ne dorim încă un copil, dar nu știu de ce nu se întâmplă. Fetița tot îmi spune ca vrea o surioara, un frățior. Chiar ne dorim, lucrăm la asta. Mai mult, îmi doresc un băiețel.”, a declarat Sonny Flame, la Antena Stars.

Lena Preda este soția solistului Sonny Flame și este recunoscută pentru imaginile sexy pe care le face publice pe rețelele sociale. Tânăra care s-a născut în Republica Moldova si adoră să pozeze în ipostaze fierbinți. Lena Preda lucrează ca make-up artist

citește și...