FOTO / Sore, siluetă impecabilă. Cum se menține în formă vedeta

17.02.2022, 10:37
FOTO / Sore, siluetă impecabilă. Cum se menține în formă vedeta
FOTO / Soere, siluetă impecabilă. Cum se menține în formă vedeta

Sorina Mihalache, cunoscută publicului larg drept Sore, este posesoarea unei silueta foarrte bine conturate. Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a explicat, într-un interviu care este stilul e de viață și cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. Când a fost însărcinată, artista a luat 28 de kilograme în gereutate, însă acum arată reproșabil.

Sore este mama unei fetițe, Erin. Artista formează un cuplu de nouă ani cu Mircea, însă întodeauna a fost discretă în ceea ce privește relația lor.  Sore și partenerul ei de viață nu sunt căsătoriți. În timpul sarcinii, Sore a luat 28 de kilograme în greutate, dar ulterior a slăbit 30 și acum este într-o formă fizică foarte bună.

”Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni, eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel… Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale”, a declarat Sore pentru revista Viva.

Sore, siluetă impecabilă. ”Mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermintent fasting”

Sore a explicat, pentru aceeași sursă, ce stil de viață a adoptat în prezent și ce face pentru a-și păstra silueta.

”Nu simt o atracție față de carne, în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează. Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri, de fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermintent fasting (adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore) de câțiva ani”, a detaliat cântăreața.

citește și...