FOTO. Sora Andreei Tonciu a încins plaja cu cel mai minuscul costum de baie! Lorena și-a etalat atuurile fizice de invidiat

28.06.2020, 09:54
FOTO. Sora Andreei Tonciu a încins plaja cu cel mai minuscul costum de baie! Lorena și-a etalat atuurile fizice de invidiat
Sora Andreei Tonciu a încins plaja cu cel mai minuscul costum de baie! Lorena și-a etalat atuurile fizice de invidiat

Andreea Tonciu are cu ce se mândri! Are o familie frumoasă, dar și o soră mai mică cu care se înțelege de minune. Lorena Tonciu preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, însă cu toate acestea, tânăra de 20 ani știe cum să iasă în evidență și mai ales cum să îi calce pe urmele surorii sale.

Deși abia a terminat liceul, adolescenta a vrut să-și facă mai multe modificări estetice, iar rezultatele au făcut-o să fie de nerecunoscut. Chiar sora ei mai mare, Andreea, mărturisea că a insistat să apeleze la medicul estetician.

Sora Andreei Tonciu, de nerecunoscut după operațiile estetice

Pe când avea doar 18 ani, Lorena Ioana Tonciu a mers la o clinică din străinătate, acolo unde s-a operat la nas, și-a pus silicoane și acid hialuronic în buze.

În prezent, tânăra este transformată total și nu mai seamănă deloc cu cea care apărea la tv în urmă cu câțiva ani, alături de sora ei.

Cele mai recente imagini cu Lorena vorbesc de la sine! Lorena Tonciu își etalează cu mândrie silicoanele imense și se răsfață numai prin locuri de lux, semn că îi place să ducă o viață bună, la fel ca Andreea Tonciu. În plus, ea conduce o mașină de zeci de mii de euro, pe care mulți tineri nu și-ar permite-o.

Se fotografiază numai cu sânii la vedere

Pe rețelele de socializare, Lorena Tonciu postează imagini dintre cele mai sexy! Tânăra nu ezită să își bombardeze prietenii virtuali de pe Instagra cu fel de fel de fotografii ‘obraznice’.

Lorena Tonciu a publicat mai multe imagini de la mare, în costum de baie, în care își scotea în evidență sânii mari și fundul bombat. Din câte se pare, minora familiei Tonciu este tare mândră de operațiile estetice, și asta pentru că bustul și posteriorul sunt ‘vedetele’ în majoritatea fotografiilor de pe internet.

citește și...