Andreea Tonciu și-a speriat fanii cu look-ul ei. ”Doamne ferește!”

23.06.2020, 12:43
Andreea Tonciu și-a speriat fanii cu look-ul ei. ”Doamne ferește!”

Andreea Tonciu a avut o apariție neașteptată. Look-ul adoptat de vedetă nu a fost deloc pe placul fanilor săi, care au criticat-o imediat.

Într-una dintre cele mai recente ftografii pe care le-a postat pe contul său de Instagram, Andreea Tonciu apare cu un look total difeit de cel pe care i-l știu admiratorii săi. Vedeta și-a făcut breton și s-a fardat excesiv cu negru.

Apariția Andreei Tonciu nu a fost deloc pe placul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

”Ești ok?”, ”De ce așa lipit părul?”, ”Nu te avantajează!”, ”Ești perfectă și superbă fără machiaj”, ”Piei drace”, ”Doamne ferește!”, ”Așa de mult îmi place de tine, dar de data asta nu…”, ”Nu îmi place, dar dacă tu te simți bine, asta contează”, Nu îți stă bine”, ”Cât glet ai pe față? Cam câte kilograme?”, ”Morticia în carne și oase”, ”Nu îți stă bine deloc”, ”Doamne ferește, ești mult mai frumoasă fără atâta machiaj”, sunt o parte dintre mesajele primite de Andreea Tonciu de la internauți.

A izbucnit în plâns la TV când a vorbit despre fiica ei

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. La emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi când a povestit ce i-a spus fiica ei, Rebecca, după ce vedeta a fost jignită de Maria Ilioiu, colega sa de la show-ul respectiv.

„Eu nu am venit în emisiune să mă cert sau să fac vreun scandal. Eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut pentru că o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi, când o să vadă că sunt foarte jignită… vă dați seama, oamenii chiar cred.

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut că am fost foarte jignită. Și a spus: ”Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât ție? De ce te face ciocănitoare?” Și a venit la mine și mă mângâia și spunea: ”Mami, eu pe tine te iubesc. Tu ești cea mai frumoasă””, a declarat Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi.

citește și...