FOTO / Simona Gherghe, în costum de baie. Rar se afișează așa în fața fanilor!

20.01.2022, 12:56
FOTO / Simona Gherghe, în costum de baie. Rar se afișează așa în fața fanilor!
FOTO / Simona Gherghe, în costum de baie. Rar se afișează așa în fața fanilor!

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe, în vârstă de 44 de ani, s-a afișat într-o ipostază neașteptată în fața fanilor săi din mediul online. pe contul său de pe o rețea de socializare, vedeta a publicat mai multe fotografii din vacanța petrecută în Dubai alături de familia sa. Într-una dintre imagini, Simona Gherghe apare în costum de baie, așa cum rar se afișează în mediul online.

Simona Gherghe a petrecut o vacanță alături de familia sa în Dubai.

Vedeta a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii din vacanță, printre acestea și una rară, în care își etalează trupul la plajă, în costum de baie. Simona Gherghe poartă cu costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare verde, care îi pune în valoare silueta.

Simona Gherghe, în costum de baie. ”Prima noastră vacanță la cald”

Simona Gherghe le-a povestit internauților cum a fost vacanța ei și a familiei sale.


”Prima data am zis sa fie Poiana Brasov. Apoi, din lipsa de zapada, la inceput de ianuarie, ne-am orientat spre Sinaia. Doar ca acolo… viscol si temperaturi de -10 grade, deloc bune pentru schi, mai ales pentru copii. Schiul trebuie sa fie o placere, nu un chin. Am mai analizat Straja sau Paltinis, dar si aici temperaturile imi dadeau mult cu minus. Asa ca, de panica, am luat bilete de avion pentru Dubai.

Ne-am testat toti, am ales hotelul si… asa s-a nascut prima noastra vacanta la cald, iarna. Copiii au fost megaincantati, au inotat cu un delfin, s-au jucat in parcul acvatic la tobogane, au facut plaja si baie-n mare, s-a lasat cu multe tantrumuri de la oboseala, am sarit peste somnul de pranz, au mancat multe paste, pizza, fructe si inghetata. A fost neasteptat de frumos, ne-am intors obositi (mai ales noi, parintii), dar fericiti ca ne-am descurcat perfect in patru. E gata vacanta, acum sper sa mai prindem cate o zi la schi, in weekenduri. Si visam la urmatoarea!”, a scris ea pe Facebook.

Ce a declarat Simona Gherghe despre soțul ei

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. Simona Gherghe a povestit, pentru revista Viva, cum se înțeleg ea și soțul său în privința copiilor. Întrebată ce fel de tătic este soțul ei, Răzvan Săndulescu, Simona Gherghe a răspuns: ”E mai panicat ca mine. Îi tot spun să încerce să aibă mai multă încredere în ei că se descurcă. Şi da, îi răsfaţă şi el mult”.

Prezentatoarea de la Antena 1 a afrmat că între ea și partenerul ei de viață există divergențe în ceea ce privește creșterea copiilor: ”De multe ori. De fapt, cred că de aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă. Lui i se pare că sunt prea relaxată, mie – că el e prea stresat. Şi tot aşa”.

citește și...