FOTO / Secretul siluetei Roxanei Nemeș. ”A intrat pe mine mărimea 36, nici mie nu îmi vine să cred”

23.06.2022, 10:47
FOTO / Secretul siluetei Roxanei Nemeș. ”A intrat pe mine mărimea 36, nici mie nu îmi vine să cred”
FOTO / Secretul siluetei Roxanei Nemeș. ”A intrat pe mine mărimea 36, nici mie nu îmi vine să cred”

Cântăreața Roxana Nemeș arată din ce în ce mai bine. Aceasta afișează o siluetă de invidiat și un trup cu forme mai mult decât atrăgătoare. Artista a dat detalii despre stilul de viață pe care l-a adoptat și despre ce anume face pentru a fi într-o formă fizică foarte bună. ”A intrat pe mine mărimea 36, nici mie nu îmi vine să cred”, a spus ea.

Roxana Nemeș este foarte fericită cu felul în care arată în prezent.

Cântăreața se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic.

Secretul siluetei Roxanei Nemeș. ”Mănânc, îmi fac toate poftele, dar mănânc puțin”

Roxana Nemeș a explicat, pentru wowbiz.ro, care este secretul siluetei sale de invidiat. “A intrat pe mine mărimea 36, nici mie nu îmi vine să cred. De menținut, alerg foarte mult, cred că asta e. Nu pe bandă, acolo mai rar, din păcate, spre rușinea mea, în ultimul timp. Alerg mult la proiecte, de la unul la altul, le fac pe toate, vreau să le fac pe toate. Viața activă e cea mai bună rețetă, pentru că nici nu ai timp să mănânci, uiți. Nu e indicat, nu este foarte sănătos, deși eu mi-am făcut analizele și sunt sănătoasă tun”, a spus ea.

”Important e, părerea mea, cel puțin pe mine asta m-a ajutat, vorbind serios acum, faptul că mănânc, îmi fac toate poftele, dar mănânc puțin, pentru că m-am obișnuit așa, că nu am timp, iar atunci când mănânc, nu mai pot să mănânc mult, că simt imediat că mi se taie și atunci e ideal să mănânci ce vrei și să nu te îngrași. Dar puțin, totul cu măsură, în afară de dragoste, acolo nu există măsură, ar trebui să fie peste măsură”, a mai declarat artista.

Roxana Nemeș e căsătorită cu Călin Hagima din toamna anului trecut

Roxana Nemeș  s-a căsătorit în data de 17 septembrie 2021 cu Călin Hagima. Roxana Nemeș a fost cerută de soție de Călin Hagima pe 7 decembrie 2019, însă căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cântăreața a dat detalii despre relația cu partenertul său de viață într-un interviu pentru okmagazine.ro. Artista a dezvăluit că au fost despărțiți timp de un an.

”Acum cinci ani, da. Am fost despărţiţi timp de un an de zile. Din afară privind, mi s-ar părea ciudat să te mai împaci după un an de zile. Eu lupt şi încerc, iar atunci când nu mai e cazul, nu mai e cazul. Dar nu ne-am despărţit pentru că nu ne iubeam sau pentru că a greşit unul dintre noi cu ceva. Nu ştiu: suntem amândoi Berbeci, ne dădeam cap în cap. Şi la un moment dat zici: “Gata!”. Dar totul se întâmplă cu un scop, iar pe mine perioada aia m-a maturizat foarte tare şi mi-am dat seama ce vreau”, a spus vedeta.

Suntem la fel ca înainte, noi avem o relaţie de şase ani. Poate că există mai multă încredere. Noi ne-am căsătorit din dragoste, ăsta era următorul pas firesc. Aşa am simţit, s-o facem şi pe-asta, să ne căsătorim”, a completat ea.

citește și...